Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eğitim semineri düzenlendi

EĞİTİM 18.10.2017 - 11:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2485+ kez okundu.
 

Eğitim semineri düzenlendi

Aydın'ın Efeler ilçesinde 'Çekirdek Eğitim Programı' konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

AYDIN- Aydın Gençlik Merkezi Salonu’nda eğitmen Nisa Ateş'in sunumunda geçekleştirilen ve iki gün süren 'Çekirdek Eğitim' programına 24 kursiyer katıldı. Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Aydın Yerel Kurulu Başkanı Hatice Çarboğa, yaptığı açıklamada, "SİYAMDER Çekirdek Eğitim Programları Sivil Yaşam Derneği’nin sivil topluma bakış açısını, gönüllülüğün temellerini, uluslararası konjonktürdeki yerini ve neden sivil toplumun gerekli olduğunu gönüllü adaylarına aktarmak amacıyla önce SİYAMDER bünyesinde geliştirilmiş ve şuan Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla ortaklaşa yürütülen bir projedir. Bir kişinin SİYAMDER gönüllüsü olduğunu söyleyebilmek amacıyla Çekirdek Eğitim Programının tamamına katılıp bu eğitimi alması gerekiyor" diye konuştu. Eğitim seminerine katılan kursiyerlere eğitim sonunda 'Katılım Belgesi' verildi.
Aydın'ın Efeler ilçesinde 'Çekirdek Eğitim Programı' konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

AYDIN- Aydın Gençlik Merkezi Salonu’nda eğitmen Nisa Ateş'in sunumunda geçekleştirilen ve iki gün süren 'Çekirdek Eğitim' programına 24 kursiyer katıldı.

Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Aydın Yerel Kurulu Başkanı Hatice Çarboğa, yaptığı açıklamada, "SİYAMDER Çekirdek Eğitim Programları Sivil Yaşam Derneği’nin sivil topluma bakış açısını, gönüllülüğün temellerini, uluslararası konjonktürdeki yerini ve neden sivil toplumun gerekli olduğunu gönüllü adaylarına aktarmak amacıyla önce SİYAMDER bünyesinde geliştirilmiş ve şuan Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla ortaklaşa yürütülen bir projedir. Bir kişinin SİYAMDER gönüllüsü olduğunu söyleyebilmek amacıyla Çekirdek Eğitim Programının tamamına katılıp bu eğitimi alması gerekiyor" diye konuştu.

Eğitim seminerine katılan kursiyerlere eğitim sonunda 'Katılım Belgesi' verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.