Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eğitim Bir-Sen yetkiyi perçinledi

EĞİTİM 31.05.2017 - 12:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2988+ kez okundu.
 

Eğitim Bir-Sen yetkiyi perçinledi

Eğitimciler Birliği Sendikası 12016-2017 eğitim öğretim yılının son divan toplantısını gerçekleştirdi.

AYDIN- Şube Başkanı Tevfik Aksoy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2017 yılının değerlendirmesi de yapıldı. Geçen dönem Aydın'ın 17 ilçesinden 16'sında yetkili olan sendikanın bu yıl Aydın'ın son ilçesi Didim'de de yetkili sendika haline geldiği belirtildi. Çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarına teşekkür eden Eğitim Bir Sen Aydın Şube Başkanı Tevfik Aksoy, "Eğitim Bir Sen olarak sadece özlük hakları ile ilgilenen bir sendika değil aynı zamanda eğitimin tüm sorunlarına niteliksel bir anlayışla çözüm arayan eğitim çalışanlarının bize vermiş olduğu yetkinin sorumluluğunu bilerek çalışıyoruz. Başarılı bir sezon geçirdik. Geçen yıl Aydın için yetkili sendika idik. Ancak bu yıl Aydın'ın genelinde değil tüm Aydın'ın tüm ilçelerinde de yetkili sendika olduk. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Önümüzdeki süreç içerisinde çalışmalarımız bu sorumluluk bilinci ile devam edecektir. Ağustos Ayında gerçekleştirilecek olan toplu sözleşme masasında çalışanların lehine çalışmalarımızı planlamaktayız" dedi.
Eğitimciler Birliği Sendikası 12016-2017 eğitim öğretim yılının son divan toplantısını gerçekleştirdi.

AYDIN- Şube Başkanı Tevfik Aksoy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2017 yılının değerlendirmesi de yapıldı. Geçen dönem Aydın'ın 17 ilçesinden 16'sında yetkili olan sendikanın bu yıl Aydın'ın son ilçesi Didim'de de yetkili sendika haline geldiği belirtildi.

Çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarına teşekkür eden Eğitim Bir Sen Aydın Şube Başkanı Tevfik Aksoy, "Eğitim Bir Sen olarak sadece özlük hakları ile ilgilenen bir sendika değil aynı zamanda eğitimin tüm sorunlarına niteliksel bir anlayışla çözüm arayan eğitim çalışanlarının bize vermiş olduğu yetkinin sorumluluğunu bilerek çalışıyoruz. Başarılı bir sezon geçirdik. Geçen yıl Aydın için yetkili sendika idik. Ancak bu yıl Aydın'ın genelinde değil tüm Aydın'ın tüm ilçelerinde de yetkili sendika olduk. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Önümüzdeki süreç içerisinde çalışmalarımız bu sorumluluk bilinci ile devam edecektir. Ağustos Ayında gerçekleştirilecek olan toplu sözleşme masasında çalışanların lehine çalışmalarımızı planlamaktayız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.