Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eğitim Bir-Sen TIRI uğurlandı

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 13.06.2016 - 21:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3519+ kez okundu.
 

Eğitim Bir-Sen TIRI uğurlandı

Aydın Şubesi’nin yardımseverlerin de katkısıyla oluşturduğu gıda malzemeleri yola çıktı

AYDIN-Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim Bir-Sen Aydın Şubesi yönetimi, Suriye’de evini barkını terk edip Türkiye sınırına sığınan insanlara yardımda bulunmak amacıyla düzenlenen kampanyada toplanan gıda malzemelerini bir TIR ile gönderdi. Bey Camii önünden İkindi Namazı sonrası düzenlenen “Merhamet TIR”ı uğurlama töreninde konuşan Eğitim Bir-Sen Aydın Şubesi Başkanı Tevfik Aksoy, “İhvan kardeşliğini güçlendirmek gayesiyle Suriyeli soydaşlarımıza, kardeşlerimize gönderilmek üzere oluşturduğumuz gıda maddeleri bu hayırlı Ramazan gününde daha bir anlam kazanmıştır” dedi. Başkan Aksoy, gıda maddelerinin toplanmasında kendilerine yardım olan üyelerine ve çeşitli kesimlerle AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e teşekkür ettiklerini de ifade etti. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ile sendika yönetimi ve vatandaşların hazır bulunduğu törenle uğurlanan TIR’da 10 ton patates, 3 ton soğan, 5 ton domates, 1 ton biber, 1 ton patlıcan ile 200 koli gıda maddesi bulunduğu bildirildi. Merhamet TIR’ı, okunan dualar sonrası “yolun açık olsun” denilerek uğurlandı. Bayram Ali Güvensoy/Aydın
Aydın Şubesi’nin yardımseverlerin de katkısıyla oluşturduğu gıda malzemeleri yola çıktı

AYDIN-Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim Bir-Sen Aydın Şubesi yönetimi, Suriye’de evini barkını terk edip Türkiye sınırına sığınan insanlara yardımda bulunmak amacıyla düzenlenen kampanyada toplanan gıda malzemelerini bir TIR ile gönderdi.

Bey Camii önünden İkindi Namazı sonrası düzenlenen “Merhamet TIR”ı uğurlama töreninde konuşan Eğitim Bir-Sen Aydın Şubesi Başkanı Tevfik Aksoy, “İhvan kardeşliğini güçlendirmek gayesiyle Suriyeli soydaşlarımıza, kardeşlerimize gönderilmek üzere oluşturduğumuz gıda maddeleri bu hayırlı Ramazan gününde daha bir anlam kazanmıştır” dedi.

Başkan Aksoy, gıda maddelerinin toplanmasında kendilerine yardım olan üyelerine ve çeşitli kesimlerle AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e teşekkür ettiklerini de ifade etti.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ile sendika yönetimi ve vatandaşların hazır bulunduğu törenle uğurlanan TIR’da 10 ton patates, 3 ton soğan, 5 ton domates, 1 ton biber, 1 ton patlıcan ile 200 koli gıda maddesi bulunduğu bildirildi.

Merhamet TIR’ı, okunan dualar sonrası “yolun açık olsun” denilerek uğurlandı. Bayram Ali Güvensoy/Aydın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.