Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eğitim Bir-Sen: Algı operasyonlarının farkındayız

EĞİTİM 05.08.2019 - 14:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3594+ kez okundu.
 

Eğitim Bir-Sen: Algı operasyonlarının farkındayız

Eğitim Bir-Sen Aydın 1.Nolu Şube Başkanı Fatih Taşpınar, Aydın’da İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş üzerinden gerçekleştirilmek istenen algı operasyonlarının olduğunu belirterek, ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

AYDIN - Başkan Taşpınar yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Ülkemiz, toplum mühendisliği plan ve projelerinin sürekli uygulandığı ülkelerin başında gelmektedir. Demokrasiye, milletin değerlerine, toplumsal ve bireysel özgürlüklere -özellikle de eğitim özgürlüğüne- karşı yıllardır devam ettirilen savaş, bu mühendisliğin vazgeçilmez bir parçasıdır. Gezi olaylarıyla başlayan ve 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü ile küresel güçlerin ve yerli uzantılarının birlikte organize ettikleri planlar, Türk Milleti’nin devletinin yanında yer almasıyla akamete uğratılmıştır. Bu bağlamda, milletin basiretli tutumu ve yeni nesil devlet aklı, büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirme hususunda emin adımlarla yoluna devam edecektir. Eğitim Bir Sen olarak halkın ve hakikatin yanında yer almaya ve ülkemiz üzerinde, özellikle eğitim yoluyla, gerçekleştirilmeye çalışılan her türlü oyunun karşısında durmaya devam edeceğiz.”
Eğitim Bir-Sen Aydın 1.Nolu Şube Başkanı Fatih Taşpınar, Aydın’da İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş üzerinden gerçekleştirilmek istenen algı operasyonlarının olduğunu belirterek, ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

AYDIN - Başkan Taşpınar yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Ülkemiz, toplum mühendisliği plan ve projelerinin sürekli uygulandığı ülkelerin başında gelmektedir. Demokrasiye, milletin değerlerine, toplumsal ve bireysel özgürlüklere -özellikle de eğitim özgürlüğüne- karşı yıllardır devam ettirilen savaş, bu mühendisliğin vazgeçilmez bir parçasıdır.

Gezi olaylarıyla başlayan ve 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü ile küresel güçlerin ve yerli uzantılarının birlikte organize ettikleri planlar, Türk Milleti’nin devletinin yanında yer almasıyla akamete uğratılmıştır. Bu bağlamda, milletin basiretli tutumu ve yeni nesil devlet aklı, büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirme hususunda emin adımlarla yoluna devam edecektir. Eğitim Bir Sen olarak halkın ve hakikatin yanında yer almaya ve ülkemiz üzerinde, özellikle eğitim yoluyla, gerçekleştirilmeye çalışılan her türlü oyunun karşısında durmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.