Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ege’nin en eğlenceli yeri konserlerle daha eğlenceli

MAGAZİN 14.09.2018 - 19:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3365+ kez okundu.
 

Ege’nin en eğlenceli yeri konserlerle daha eğlenceli

Ege’nin en renkli noktası Novada Outlet Söke’de yaz konserlerinin sonuncusu Efes Bandosu ile 16 Eylül Pazar günü gerçekleşiyor.

AYDIN- Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, her yıl eğlenceli ve dinamik etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, son konseri ile yaz mevsiminin kapanışını yapıyor. Birbirinden farklı etkinlik programları ile ziyaretçilerine keyifli vakit geçirme imkanı sunan Novada Outlet Söke; birbirinden keyifli etkinliklerinin ardından konser serisinde bu kez Efes Bandosu’nu ağırlıyor. Novada Outlet Söke ziyaretçileri, 16 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan Efes Bandosu konseriyle hem müziğin tadına yeniden varacak, hem de 23.00’e kadar açık olan Novada ile alışveriş keyfini uzun uzun yaşayacak. Saat 20:30'da başlayacak olan konser ile Söke ve çevresinde eğlencenin adresi yine Novada olacak. Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak ve Efes Bandosu konserinde buluşmak için herkesi alışveriş merkezine davet ediyor.
Ege’nin en renkli noktası Novada Outlet Söke’de yaz konserlerinin sonuncusu Efes Bandosu ile 16 Eylül Pazar günü gerçekleşiyor.

AYDIN- Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, her yıl eğlenceli ve dinamik etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, son konseri ile yaz mevsiminin kapanışını yapıyor.

Birbirinden farklı etkinlik programları ile ziyaretçilerine keyifli vakit geçirme imkanı sunan Novada Outlet Söke; birbirinden keyifli etkinliklerinin ardından konser serisinde bu kez Efes Bandosu’nu ağırlıyor. Novada Outlet Söke ziyaretçileri, 16 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan Efes Bandosu konseriyle hem müziğin tadına yeniden varacak, hem de 23.00’e kadar açık olan Novada ile alışveriş keyfini uzun uzun yaşayacak. Saat 20:30'da başlayacak olan konser ile Söke ve çevresinde eğlencenin adresi yine Novada olacak.

Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak ve Efes Bandosu konserinde buluşmak için herkesi alışveriş merkezine davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.