Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ege’nin en eğlenceli yeri Ece Seçkin konseri ile daha da eğlenceli

MAGAZİN 25.07.2019 - 11:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3668+ kez okundu.
 

Ege’nin en eğlenceli yeri Ece Seçkin konseri ile daha da eğlenceli

Kaliteli ve cazip alışverişin adresi haline gelen Novada Outlet Söke’nin, bu yaz müzik dünyasının sevilen isimleriyle ziyaretçilerine müzik ziyafeti yaşattığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, her yıl eğlenceli ve dinamik etkinliklere imza atıyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’de bu yaz çok renkli geçecek. Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçilerimiz tarafından tercih edilmenin mutluluğu ile birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke, müzik dünyasının sevilen isimleriyle harika bir müzik ziyafeti yaşatıyor. 28 Temmuz Pazar günü pop müziğin sevilen isimlerinden Ece Seçkin ve 18 Ağustos Pazar günü pop müziğine damga vuran isimlerden Cem Belevi konseriyle Novada, Ege’nin en eğlenceli merkezi olmaya devam ediyor. Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak ve saat 21:00’de başlayıp ücretsiz gerçekleşecek konserlerinde coşku dolu zaman geçirmek için herkesi alışveriş merkezine davet ediyor. Ece Seçkin Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle başlayan Ece Seçkin, 1998 yılında girdiği konservatuar sınavında piyano bölümünü birincilikle kazandı. Müziğe olan tutkusunun yanı sıra Filiz Coşkuner’den bale dersleri de alan Seçkin, lise yıllarında kendi kurduğu müzik grubunun solistliğini yapmaya başladı. 2012 Ağustos ayında Ozan Doğulu prodüktörlüğünde ilk albümü Bu Ne Yaa’yı çıkartarak müzik dünyasına adım attı. 2013 yılında Altın Kelebek Ödülü’nü “En İyi Çıkış Yapan Bayan Sanatçı” dalında alarak müzik sektöründe en genç Altın Kelebek Ödülü’ne sahip isim olan Ece Seçkin, 28 Temmuz Pazar günü, 21:00’da Novada’da hayranlarıyla buluşarak, popüler şarkıları ve eğlenceli performansı ile ziyaretçilerine müzik dolu keyifli bir akşam yaşatacak.
Kaliteli ve cazip alışverişin adresi haline gelen Novada Outlet Söke’nin, bu yaz müzik dünyasının sevilen isimleriyle ziyaretçilerine müzik ziyafeti yaşattığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, her yıl eğlenceli ve dinamik etkinliklere imza atıyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’de bu yaz çok renkli geçecek.

Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçilerimiz tarafından tercih edilmenin mutluluğu ile birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke, müzik dünyasının sevilen isimleriyle harika bir müzik ziyafeti yaşatıyor.

28 Temmuz Pazar günü pop müziğin sevilen isimlerinden Ece Seçkin ve 18 Ağustos Pazar günü pop müziğine damga vuran isimlerden Cem Belevi konseriyle Novada, Ege’nin en eğlenceli merkezi olmaya devam ediyor.

Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak ve saat 21:00’de başlayıp ücretsiz gerçekleşecek konserlerinde coşku dolu zaman geçirmek için herkesi alışveriş merkezine davet ediyor.

Ece Seçkin

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle başlayan Ece Seçkin, 1998 yılında girdiği konservatuar sınavında piyano bölümünü birincilikle kazandı. Müziğe olan tutkusunun yanı sıra Filiz Coşkuner’den bale dersleri de alan Seçkin, lise yıllarında kendi kurduğu müzik grubunun solistliğini yapmaya başladı.

2012 Ağustos ayında Ozan Doğulu prodüktörlüğünde ilk albümü Bu Ne Yaa’yı çıkartarak müzik dünyasına adım attı. 2013 yılında Altın Kelebek Ödülü’nü “En İyi Çıkış Yapan Bayan Sanatçı” dalında alarak müzik sektöründe en genç Altın Kelebek Ödülü’ne sahip isim olan Ece Seçkin, 28 Temmuz Pazar günü, 21:00’da Novada’da hayranlarıyla buluşarak, popüler şarkıları ve eğlenceli performansı ile ziyaretçilerine müzik dolu keyifli bir akşam yaşatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.