Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

EGEİSFED’de yeni yönetim iş başında

GENEL 13.04.2018 - 20:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4052+ kez okundu.
 

EGEİSFED’de yeni yönetim iş başında

Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu (EGEİSFED) 1. Olağan Genel Kurulu 7 Nisan Cumartesi günü Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

AYDIN -  Kongrede Aydın İş Güvenliği Uzmanları Derneği’nden Anıl Pehlivan ve Ayça Güzel yeni yönetimde görev aldı. Kongrede Divan Başkanlığı’na Hacı Kuyu, Başkan Yardımcılığı’na Melek Baysal, Divan Yazmanlıklarına ise Aslı Bahar Adar Uçar ve Arif Çiçek verilen önerge sonrası seçildiler. EGEİSFED Başkanı Mahmut Çamlı delegelere hitaben yaptığı konuşmada “Ege bölgesinde faaliyet gösteren İş Sağlığı ve Güvenliği dernekleri olarak, kuruluş amacımız arasında yer alan İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarının desteklenmesi, yasal düzenlemelerin geliştirilmesi, sadeleştirilmesi ve bu alanda çalışanların ihtiyaç duydukları birlik, beraberlik ve kişisel gelişimlerinin sağlanması amacıyla; bölgemizde faaliyet gösteren İş Sağlığı ve Güvenliği dernekleri bir araya gelerek 18 Ocak 2018 tarihinde Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonun kurmuştur. Bugünden itibaren ülkemizde Federasyon olarak daha güçlü ve daha etkin olmak, İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatı çalışmalarına destek vermek, İSG kültürünün yaygınlaştırılması için kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmak başlıca görevlerimiz içinde yer alacaktır” dedi. Aydın ilini temsilen Federasyon başkan yardımcısı Anıl Pehlivan ise yaptığı konuşmada “Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu Başta İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri, Sektör ve Çalışanlar adına çok önemli bir adımdır. Bunda sonraki süreçte federasyon olarak büyük projelere imza atacağız” dedi. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerde Mahmut Çamlı (Balıkesir) Başkanlığında yönetim kurulu listesinde, Anıl Pehlivan (Aydın), Ayça Güzel (Aydın), Nuran Sarı (Manisa), Oktay Ergeç (İzmir), Hakan Gökçimen (Antalya), İbrahim Ethem Karahan (Uşak), Ömer Temiz (Balıkesir),Özkan Bozkurt (Muğla) dan oluştu.
Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu (EGEİSFED) 1. Olağan Genel Kurulu 7 Nisan Cumartesi günü Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

AYDIN -  Kongrede Aydın İş Güvenliği Uzmanları Derneği’nden Anıl Pehlivan ve Ayça Güzel yeni yönetimde görev aldı.

Kongrede Divan Başkanlığı’na Hacı Kuyu, Başkan Yardımcılığı’na Melek Baysal, Divan Yazmanlıklarına ise Aslı Bahar Adar Uçar ve Arif Çiçek verilen önerge sonrası seçildiler. EGEİSFED Başkanı Mahmut Çamlı delegelere hitaben yaptığı konuşmada “Ege bölgesinde faaliyet gösteren İş Sağlığı ve Güvenliği dernekleri olarak, kuruluş amacımız arasında yer alan İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarının desteklenmesi, yasal düzenlemelerin geliştirilmesi, sadeleştirilmesi ve bu alanda çalışanların ihtiyaç duydukları birlik, beraberlik ve kişisel gelişimlerinin sağlanması amacıyla; bölgemizde faaliyet gösteren İş Sağlığı ve Güvenliği dernekleri bir araya gelerek 18 Ocak 2018 tarihinde Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonun kurmuştur. Bugünden itibaren ülkemizde Federasyon olarak daha güçlü ve daha etkin olmak, İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatı çalışmalarına destek vermek, İSG kültürünün yaygınlaştırılması için kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmak başlıca görevlerimiz içinde yer alacaktır” dedi.

Aydın ilini temsilen Federasyon başkan yardımcısı Anıl Pehlivan ise yaptığı konuşmada “Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu Başta İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri, Sektör ve Çalışanlar adına çok önemli bir adımdır. Bunda sonraki süreçte federasyon olarak büyük projelere imza atacağız” dedi.

Tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerde Mahmut Çamlı (Balıkesir) Başkanlığında yönetim kurulu listesinde, Anıl Pehlivan (Aydın), Ayça Güzel (Aydın), Nuran Sarı (Manisa), Oktay Ergeç (İzmir), Hakan Gökçimen (Antalya), İbrahim Ethem Karahan (Uşak), Ömer Temiz (Balıkesir),Özkan Bozkurt (Muğla) dan oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.