Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ege Denizi'nde fırtına bekleniyor

GÜNCEL 17.01.2018 - 09:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3810+ kez okundu.
 

Ege Denizi'nde fırtına bekleniyor

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Ege Denizi’nde yarın sabah saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli fırtınaya karşı uyarıda bulundu.

AYDIN– Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre; Kuzey Ege'de yarın sabah saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve güneybatı zamanla kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde 50-75 km/sa kızıyla fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Perşembe akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Güney Ege'de bu akşam saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde 50-75 km/sa hızıyla fırtına, zamanla 9 kuvvetinde 90 km/sa hızıyla kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Perşembe akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Ege Denizi’nde yarın sabah saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli fırtınaya karşı uyarıda bulundu.

AYDIN– Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre; Kuzey Ege'de yarın sabah saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve güneybatı zamanla kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde 50-75 km/sa kızıyla fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Perşembe akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Güney Ege'de bu akşam saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde 50-75 km/sa hızıyla fırtına, zamanla 9 kuvvetinde 90 km/sa hızıyla kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Perşembe akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.