Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ege Denizi’nde fırtına bekleniyor

GÜNCEL 29.11.2017 - 15:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1746+ kez okundu.
 

Ege Denizi’nde fırtına bekleniyor

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Ege Denizi’nde beklenen fırtınaya karşı denizciler ve ilgilileri uyardı.

AYDIN– Ege Denizi’nde halen batı ve güneybatılı yönlerden 3 ila 5 kuvvetinde 15-35 km/saat hızıyla esen rüzgarın güney yönlerden olmak üzere yarın 4 ila 6 kuvvetinde öğle saatlerinden itibaren Kuzey Ege'de 7 ila 8 kuvvetinde fırtına, Cuma ve Cumartesi günleri 6 ila 7 kuvvetinde kuvvetli ve fırtınamsı, Kuzey Ege'de 7 ila 8 kuvvetinde fırtına yer yer 8 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği; fırtınanın Pazar günü öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Fırtınanın oluşturması muhtemel olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Ege Denizi’nde beklenen fırtınaya karşı denizciler ve ilgilileri uyardı.

AYDIN– Ege Denizi’nde halen batı ve güneybatılı yönlerden 3 ila 5 kuvvetinde 15-35 km/saat hızıyla esen rüzgarın güney yönlerden olmak üzere yarın 4 ila 6 kuvvetinde öğle saatlerinden itibaren Kuzey Ege'de 7 ila 8 kuvvetinde fırtına, Cuma ve Cumartesi günleri 6 ila 7 kuvvetinde kuvvetli ve fırtınamsı, Kuzey Ege'de 7 ila 8 kuvvetinde fırtına yer yer 8 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği; fırtınanın Pazar günü öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın oluşturması muhtemel olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.