Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ege Denizi’nde fırtına bekleniyor

GÜNCEL 27.09.2017 - 15:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3680+ kez okundu.
 

Ege Denizi’nde fırtına bekleniyor

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Marmara Denizi ve Ege Denizi’nin kuzeyinde beklenen fırtınaya karşı uyarıda bulundu.

AYDIN- Meteorolojiden yapılan son değerlendirmeye göre rüzgarın Marmara Denizi ve Ege Denizi’nin kuzeyinde bu geceden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 7 bofor kuvvetinde fırtınamsı rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren 7 ila 8 bofor kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Fırtınanın oluşturabileceği deniz ulaşımında aksama gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Marmara Denizi ve Ege Denizi’nin kuzeyinde beklenen fırtınaya karşı uyarıda bulundu.

AYDIN- Meteorolojiden yapılan son değerlendirmeye göre rüzgarın Marmara Denizi ve Ege Denizi’nin kuzeyinde bu geceden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 7 bofor kuvvetinde fırtınamsı rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren 7 ila 8 bofor kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Fırtınanın oluşturabileceği deniz ulaşımında aksama gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.