Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ege Bölgesi Oda Borsaları AYTO’da toplandı

EKONOMİ 17.04.2015 - 16:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3328+ kez okundu.
 

Ege Bölgesi Oda Borsaları AYTO’da toplandı

Aydın Ticaret Odası (AYTO) ev sahipliğinde 9. Ege Bölgesi TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısı düzenlendi.

AYTO Ege Bölgesi’nden 19 oda/borsanın genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularından oluşan 45 kişiyi ağırladı. TOBB çatısı altında Ege Bölgesi oda/borsaların genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularını Aydın’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal,  “ 9. su Odamız ev sahipliğinde gerçeklen TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısına yoğun katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bugün bu toplantıya Kütahya’dan, Afyon’dan, Denizli’den, İzmir’den katılan il ve ilçe oda/borsalarımızın genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularını ilk defa Odamız çatısı altında ağırlıyoruz.  Toplantımızın Bölge Oda/Borsalarımız için verimli geçmesini temenni ediyorum” dedi. “Aydın Ticaret Odası Tanıtımı ve İyi Uygulamaları” hakkında sunum yapan Akreditasyon Kurulu Meclis Üyesi Belgin Çekmen, AYTO tarafından ortaya konan projelerin  tamamının iyi uygulamalara örnek teşkil edebileceğini belirterek “  İyi uygulamalarımızdan bir tanesi olan  AYTOBİL Projesi, TOBB ve Ekonomi Bakanlığı işbirliği ile Türkiye’ye mal oldu. Bu konuda çalışmalar Bakanlık ve TOBB nezdinde devam etmektedir” dedi. Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon Sorumlusu Ferah Bekteş,  Aliağa Ticaret Odası Akreditasyon Sorumlusu Canan Yüksel ve ve Denizli Ticaret Odası Akreditasyon Sorumlusu Mutlu Sözgen’in iyi uygulama sunumlarının ardından TSE İzmir Bölge Müdürlüğü’nden İdari İşler Müdürü Bilal Güven “27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi” yine TSE İzmir Bölge Müdürlüğü’nden Eğitim Uzmanı Teyfik Bıyıklı “ Kurumsal Liderlik ve Protokol Kuralları” konulu eğitimlerini verdiler. Toplantı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Süleyman R. Aydemir’in Denetimlerde Karşılaşılan Sorunlara Yönelik soruları cevaplandırması ile son buldu. Toplantının sonunda 10. Ege Bölgesi TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısının Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilmesine karar verildi.
Aydın Ticaret Odası (AYTO) ev sahipliğinde 9. Ege Bölgesi TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısı düzenlendi.

AYTO Ege Bölgesi’nden 19 oda/borsanın genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularından oluşan 45 kişiyi ağırladı. TOBB çatısı altında Ege Bölgesi oda/borsaların genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularını Aydın’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal,  “ 9. su Odamız ev sahipliğinde gerçeklen TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısına yoğun katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bugün bu toplantıya Kütahya’dan, Afyon’dan, Denizli’den, İzmir’den katılan il ve ilçe oda/borsalarımızın genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularını ilk defa Odamız çatısı altında ağırlıyoruz.  Toplantımızın Bölge Oda/Borsalarımız için verimli geçmesini temenni ediyorum” dedi.

“Aydın Ticaret Odası Tanıtımı ve İyi Uygulamaları” hakkında sunum yapan Akreditasyon Kurulu Meclis Üyesi Belgin Çekmen, AYTO tarafından ortaya konan projelerin  tamamının iyi uygulamalara örnek teşkil edebileceğini belirterek “  İyi uygulamalarımızdan bir tanesi olan  AYTOBİL Projesi, TOBB ve Ekonomi Bakanlığı işbirliği ile Türkiye’ye mal oldu. Bu konuda çalışmalar Bakanlık ve TOBB nezdinde devam etmektedir” dedi.

Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon Sorumlusu Ferah Bekteş,  Aliağa Ticaret Odası Akreditasyon Sorumlusu Canan Yüksel ve ve Denizli Ticaret Odası Akreditasyon Sorumlusu Mutlu Sözgen’in iyi uygulama sunumlarının ardından TSE İzmir Bölge Müdürlüğü’nden İdari İşler Müdürü Bilal Güven “27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi” yine TSE İzmir Bölge Müdürlüğü’nden Eğitim Uzmanı Teyfik Bıyıklı “ Kurumsal Liderlik ve Protokol Kuralları” konulu eğitimlerini verdiler.

Toplantı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Süleyman R. Aydemir’in Denetimlerde Karşılaşılan Sorunlara Yönelik soruları cevaplandırması ile son buldu. Toplantının sonunda 10. Ege Bölgesi TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısının Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilmesine karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.