Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efsane turizmci vefat etti

SAĞLIK 22.02.2019 - 13:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3119+ kez okundu.
 

Efsane turizmci vefat etti

Kuşadası’nın efsane turizmci esnafı 94 yaşında hayatını kaybetti.

AYDIN - Kuşadası’nın efsane turizmci esnafından İsmail Dirim, 94 yaşında hayata gözlerini yumdu. Türkiye’de turizmin ilk başladığı yer olan Kuşadası’nda yıllarca turizm sektörüne hizmet eden esnaflık yapan İsmail Dirim, renkli kişiliğiyle de Kuşadası’nın en sevilen isimleri arasında yer alıyordu. Hayatı “Kuşadalı Bir Yurttaş“ ismiyle kitap haline de getirilen İsmail Dirim, ömrünün son dönemlerini Kuşadası Huzurevi’nde geçiyordu. 94 yaşında hayatını kaybeden İsmail Dirim, Hanım Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Adalızade Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Kuşadası’nın efsane turizmci esnafı 94 yaşında hayatını kaybetti.

AYDIN - Kuşadası’nın efsane turizmci esnafından İsmail Dirim, 94 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Türkiye’de turizmin ilk başladığı yer olan Kuşadası’nda yıllarca turizm sektörüne hizmet eden esnaflık yapan İsmail Dirim, renkli kişiliğiyle de Kuşadası’nın en sevilen isimleri arasında yer alıyordu. Hayatı “Kuşadalı Bir Yurttaş“ ismiyle kitap haline de getirilen İsmail Dirim, ömrünün son dönemlerini Kuşadası Huzurevi’nde geçiyordu. 94 yaşında hayatını kaybeden İsmail Dirim, Hanım Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Adalızade Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.