Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efespor, dostluk maçı yaptı

SPOR 15.11.2017 - 15:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1748+ kez okundu.
 

Efespor, dostluk maçı yaptı

POMEM ile Efespor basketbol maçının başlama atışını Vali Köşger yaptı.

AYDIN- Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Efespor, maçlarında sürekli tribünde yer alan Aydın POMEM öğrencilerinin verdiği desteği karşılıksız bırakmadı. Efespor ile polis adayları arasında oynanan dostluk maçının başlama atışını Vali Yavuz Selim Köşger yaptı. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve beraberindeki protokol Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni (POMEM) ziyaret etti. Öğle yemeğinde polis okulu öğrencileri buluşan Vali Köşger, masasında bulunan öğrenciler ile tek tek sohbet etti. Protokol daha sonra Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Aydın Efespor ile POMEM Basketbol takımı arasında oynanan dostluk maçını izlerken maçın başlama atışını Vali Köşger yaptı. Ziyaret Aydın POMEM Müdürü Şinasi Dur’un, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger Başkanlığındaki protokolu, makamında ağırlaması ile başladı. Vali Köşger burada Aydın Efespor Kulüp Başkanı Erdinç Vence’den takım hakkında bilgi aldı. Daha sonra Aydın POMEM yemekhanesinde öğle yemeğine geçilirken, Vali Köşger öğrenciler ile birlikte yemek yedi. Yemekte masada bulunan öğrenciler ile sohbet eden Vali Köşger, öğrencilerin memleketlerini sorarak, niye polislik mesleğini seçtikleri hakkında sohbet etti. Maç öncesi öğrencilere hitap eden Vali Köşger, “Ülkemiz ve Milletimizin huzuru can ve mal güvenliğini zaman mefhumu gözetmeksizin görevlerini özveriyle yerine getiren, tecrübeli ve fedakar emniyet mensupları ile halkımızın mutluluğu için gece gündüz demeden can siperhane çalışarak onurlu bir görevi ifa etmektedirler. Sevgili öğrenciler sizler emsalleriniz arasından seçilerek bu okula kabul edildiniz. Ve bu okulda milletimizin huzur ve güvenliğini korumak amacına yönelik olarak eğitim almaktasınız. Buna yönelik olarak mezun edileceksiniz. Burada edindiğiniz bilgileri kazandığınız tecrübeleri görevleri tatbik edecek ve vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak üzere hizmet edeceksiniz” diye konuştu. Basketbol maçı büyük bir çekişmeye sahne olurken, maçın başlama atışını Vali Köşger yaptı. Maç esnasında polis okulu öğrencileri her iki takım lehine de tezahüratta bulundu. Maç sonrası çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi. Aydın POMEM ziyaretine Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara ve İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ katıldı.
POMEM ile Efespor basketbol maçının başlama atışını Vali Köşger yaptı.

AYDIN- Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Efespor, maçlarında sürekli tribünde yer alan Aydın POMEM öğrencilerinin verdiği desteği karşılıksız bırakmadı. Efespor ile polis adayları arasında oynanan dostluk maçının başlama atışını Vali Yavuz Selim Köşger yaptı.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve beraberindeki protokol Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni (POMEM) ziyaret etti. Öğle yemeğinde polis okulu öğrencileri buluşan Vali Köşger, masasında bulunan öğrenciler ile tek tek sohbet etti. Protokol daha sonra Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Aydın Efespor ile POMEM Basketbol takımı arasında oynanan dostluk maçını izlerken maçın başlama atışını Vali Köşger yaptı.

Ziyaret Aydın POMEM Müdürü Şinasi Dur’un, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger Başkanlığındaki protokolu, makamında ağırlaması ile başladı. Vali Köşger burada Aydın Efespor Kulüp Başkanı Erdinç Vence’den takım hakkında bilgi aldı. Daha sonra Aydın POMEM yemekhanesinde öğle yemeğine geçilirken, Vali Köşger öğrenciler ile birlikte yemek yedi. Yemekte masada bulunan öğrenciler ile sohbet eden Vali Köşger, öğrencilerin memleketlerini sorarak, niye polislik mesleğini seçtikleri hakkında sohbet etti.

Maç öncesi öğrencilere hitap eden Vali Köşger, “Ülkemiz ve Milletimizin huzuru can ve mal güvenliğini zaman mefhumu gözetmeksizin görevlerini özveriyle yerine getiren, tecrübeli ve fedakar emniyet mensupları ile halkımızın mutluluğu için gece gündüz demeden can siperhane çalışarak onurlu bir görevi ifa etmektedirler. Sevgili öğrenciler sizler emsalleriniz arasından seçilerek bu okula kabul edildiniz. Ve bu okulda milletimizin huzur ve güvenliğini korumak amacına yönelik olarak eğitim almaktasınız. Buna yönelik olarak mezun edileceksiniz. Burada edindiğiniz bilgileri kazandığınız tecrübeleri görevleri tatbik edecek ve vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak üzere hizmet edeceksiniz” diye konuştu.

Basketbol maçı büyük bir çekişmeye sahne olurken, maçın başlama atışını Vali Köşger yaptı. Maç esnasında polis okulu öğrencileri her iki takım lehine de tezahüratta bulundu. Maç sonrası çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.

Aydın POMEM ziyaretine Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara ve İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.