Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efes Art, Kuşadası’nda resim sergisi açtı

SANAT 17.04.2018 - 18:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3101+ kez okundu.
 

Efes Art, Kuşadası’nda resim sergisi açtı

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, Efes Art Grubu karma resim sergisine ev sahipliği yapmaya başladı.

AYDIN - Necip Usbaş, Sıbıla Gotha ile Sunay Doğan’ın yağlı boya ve karakalem tablolarından oluşan sergi, Kuşadalı sanatseverlerin yoğun beğenisini aldı. Efes Art Grubu’nun karma resim sergisi, İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Açılışa çok sayıda Kuşadalı sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu da katıldı. Açılışta konuşan Sergi Sözcüsü Sunay Doğan, Efes Art Grubu’nun karma resim sergisini Kuşadalılarla buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek kendilerine verdikleri destekten dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti. Efes Art Grubu’nun karma resim sergisi, 22 Nisan tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi'nde görülebilecek.
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, Efes Art Grubu karma resim sergisine ev sahipliği yapmaya başladı.

AYDIN - Necip Usbaş, Sıbıla Gotha ile Sunay Doğan’ın yağlı boya ve karakalem tablolarından oluşan sergi, Kuşadalı sanatseverlerin yoğun beğenisini aldı.

Efes Art Grubu’nun karma resim sergisi, İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Açılışa çok sayıda Kuşadalı sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu da katıldı. Açılışta konuşan Sergi Sözcüsü Sunay Doğan, Efes Art Grubu’nun karma resim sergisini Kuşadalılarla buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek kendilerine verdikleri destekten dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.

Efes Art Grubu’nun karma resim sergisi, 22 Nisan tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi'nde görülebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.