Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efelerli minikler annelerini taçlandırdı

GÜNCEL 17.05.2017 - 21:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3802+ kez okundu.
 

Efelerli minikler annelerini taçlandırdı

Efeler Belediyesi Kızılcaköy Kültür ve Sanat Evi’nde eğitim gören öğrenciler düzenlenen etkinlikle anneleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşadı.

AYDIN- Efeler Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda Kızılcaköy Mahallesi’ne açtığı kültür ve sanat evinde eğitim gören öğrenciler Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Haftalar öncesinden annelerine yapacakları gösteriler için hazırlanmaya başlayan çocuklar, annelerine başlarına takmak üzere kendi elleri ile de taç hazırladı. Annelerini kültür ve sanat evine davet eden öğrenciler, kusursuz bir şekilde hazırladıkları gösterileri annelerine sundu. Gösterilerin ardından annelerine taçlarını takan öğrenciler, anneleri ile birlikte kartona hayallerindeki elbiseyi çizerek şekillendirdi. Annelerin hayatta en değerli varlıklar olduğunu hatırlatan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Bizleri dünyaya getiren var olma sebeplerimizden biri olan annelerimizin hakları elbette üstümüzde çok büyük ve onlar bizler için çok değerliler. Çocuklarımız da annelerinin en özel günlerinde annelerini taçlandırarak onlara sevgilerini ifade ettiler. Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Gününü kutluyorum” dedi.
Efeler Belediyesi Kızılcaköy Kültür ve Sanat Evi’nde eğitim gören öğrenciler düzenlenen etkinlikle anneleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşadı.

AYDIN- Efeler Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda Kızılcaköy Mahallesi’ne açtığı kültür ve sanat evinde eğitim gören öğrenciler Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Haftalar öncesinden annelerine yapacakları gösteriler için hazırlanmaya başlayan çocuklar, annelerine başlarına takmak üzere kendi elleri ile de taç hazırladı. Annelerini kültür ve sanat evine davet eden öğrenciler, kusursuz bir şekilde hazırladıkları gösterileri annelerine sundu. Gösterilerin ardından annelerine taçlarını takan öğrenciler, anneleri ile birlikte kartona hayallerindeki elbiseyi çizerek şekillendirdi.

Annelerin hayatta en değerli varlıklar olduğunu hatırlatan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Bizleri dünyaya getiren var olma sebeplerimizden biri olan annelerimizin hakları elbette üstümüzde çok büyük ve onlar bizler için çok değerliler. Çocuklarımız da annelerinin en özel günlerinde annelerini taçlandırarak onlara sevgilerini ifade ettiler. Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.