Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’in kardeş şehri Fındıklı

GÜNCEL 04.11.2019 - 17:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2461+ kez okundu.
 

Efeler’in kardeş şehri Fındıklı

Efeler Belediyesi ile Fındıklı Belediyesi arasında "Kardeş Şehir" protokolü imzalandı.

AYDIN- Fındıklı Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile belediye meclisi üyeleri ve Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ve belediye meclisi üyeleri katıldı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, yaptığı açıklamada, Efeler Belediyesi olarak Fındıklı'ya kreş yapacaklarını söyledi. Fındıklı ile kardeş şehir olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Atay, "Benim de ilk belediye başkanlığımda ilk kardeş şehir Fındıklı oluyor. O nedenle Fındıklı'nın özel bir anlamı var. Efeler, 300 bin nüfuslu bir ilçe. Olanaklarımız sizden fazla, benden Atatürk Büstü istendi ve bu büstü yaptıracağım. Bunun yanında bir de kreş yapacağız. Çünkü kreşe biz önem veriyoruz" dedi. Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ise, Efeler Belediyesi ile kardeş şehir olunmasının kendilerini onurlandırdığını belirterek, "Kardeş kent değil, ben abi kent diyorum. Biz Atatürk Parkı için Atatürk Büstü arayışı içindeydik. Fatih Başkanımla irtibata geçtik. ‘Ne gerekiyorsa onu yapalım. Kardeş kent ilan edelim’ dedi. Heyeti ile hiçbir sorun yaşamadan bizi kardeş şehir kabul etti. Ayrıca talepte bulunmadan ilçemize kreş yapacaklar. İlçe halkı adına teşekkür ediyorum "diye konuştu.
Efeler Belediyesi ile Fındıklı Belediyesi arasında "Kardeş Şehir" protokolü imzalandı.

AYDIN- Fındıklı Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile belediye meclisi üyeleri ve Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ve belediye meclisi üyeleri katıldı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, yaptığı açıklamada, Efeler Belediyesi olarak Fındıklı'ya kreş yapacaklarını söyledi.

Fındıklı ile kardeş şehir olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Atay, "Benim de ilk belediye başkanlığımda ilk kardeş şehir Fındıklı oluyor. O nedenle Fındıklı'nın özel bir anlamı var. Efeler, 300 bin nüfuslu bir ilçe. Olanaklarımız sizden fazla, benden Atatürk Büstü istendi ve bu büstü yaptıracağım. Bunun yanında bir de kreş yapacağız. Çünkü kreşe biz önem veriyoruz" dedi.

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ise, Efeler Belediyesi ile kardeş şehir olunmasının kendilerini onurlandırdığını belirterek, "Kardeş kent değil, ben abi kent diyorum. Biz Atatürk Parkı için Atatürk Büstü arayışı içindeydik. Fatih Başkanımla irtibata geçtik. ‘Ne gerekiyorsa onu yapalım. Kardeş kent ilan edelim’ dedi. Heyeti ile hiçbir sorun yaşamadan bizi kardeş şehir kabul etti. Ayrıca talepte bulunmadan ilçemize kreş yapacaklar. İlçe halkı adına teşekkür ediyorum "diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.