Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler’in flaması Erciyes’in zirvesinde

SPOR 13.02.2018 - 08:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2832+ kez okundu.
 

Efeler’in flaması Erciyes’in zirvesinde

Efeler Belediyesi’nin flaması, Kars dağlarından sonra Kayseri dağlarında da dalgalandı.

AYDIN- Aydın Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü öncülüğündeki dağcılar, 2 bin 800 metre yüksekliğindeki Türkiye’nin en yüksek dağlarından olan Erciyes Dağı’na tırmanış yaparak zirvede Efeler Belediyesi’nin flamasını açtı. Aydın Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü üyelerince, 10-11 Şubat 2018 tarihlerinde Efeler Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen 8. Uluslararası Erciyes Dağı Kış Zirve Tırmanışı’na, Adem Gümüşsu, Mehmet Ali Üstün, Hüseyin Çağlayan, Ersin Şen, Makbule Gürlek, Büşra Bal, Şura Elkatmış, Ercan Uyanoğlu, Engin Demirkonak, Umut Rafet Üstek, Süleyman Mert Erzincanlı, Özgür Deniz Pars, Deniz Ceyhun, Eray Çalı, Emine Turan olmak üzere 16 sporcu katıldı. Erciyes Dağı’nın 2 bin 800 metresinde kamp alanında toplanan dağcı ekibi, gece saatlerinde tırmanışa başladı. Dağcılar sabah saatlerinde Türkiye’nin en yüksek dağlarından biri olan Erciyes Dağı’nın zirvesine ulaştılar. Zirveye ulaşan dağcılar, zirvede Efeler Belediyesi’nin flamasını açma gururunu yaşadılar. Aydın Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü sporcularından Adem Gümüşsu, Efeler Belediyesi’nin flamasını zirveye gururla taşıdıklarını söyledi. Gümüşsu, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a destek olmak amacıyla ilçenin ve belediyenin flamasını zirveye taşıdıklarını ifade ederek, "Başkanımız yaptığı hizmetleriyle ilçemizi zirveye taşırken, biz de kendisine destek olmak amacıyla belediyemizin flamasını açarak üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık. Her zaman spora ve sporcuya destek olan belediye başkanımız Mesut Özakcan'a çok teşekkür ediyoruz" dedi. Daha önce belediye flamasının Kars Allahuekber Dağları’nda açıldığını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Aydın Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü sporcularını zirveye tırmanış başarılarından dolayı kutluyorum. Sporcularımıza Kayseri’ye gidebilmeleri için ulaşım desteği sağladık kendileri de belediyemizin flamasını Erciyes Dağı’nın zirvesinde açarak güzel bir jest yapmışlar. Tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Belediyemiz her zaman imkanlar ölçüsünde spora ve sporcuya destek olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.
Efeler Belediyesi’nin flaması, Kars dağlarından sonra Kayseri dağlarında da dalgalandı.

AYDIN- Aydın Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü öncülüğündeki dağcılar, 2 bin 800 metre yüksekliğindeki Türkiye’nin en yüksek dağlarından olan Erciyes Dağı’na tırmanış yaparak zirvede Efeler Belediyesi’nin flamasını açtı.

Aydın Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü üyelerince, 10-11 Şubat 2018 tarihlerinde Efeler Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen 8. Uluslararası Erciyes Dağı Kış Zirve Tırmanışı’na, Adem Gümüşsu, Mehmet Ali Üstün, Hüseyin Çağlayan, Ersin Şen, Makbule Gürlek, Büşra Bal, Şura Elkatmış, Ercan Uyanoğlu, Engin Demirkonak, Umut Rafet Üstek, Süleyman Mert Erzincanlı, Özgür Deniz Pars, Deniz Ceyhun, Eray Çalı, Emine Turan olmak üzere 16 sporcu katıldı.

Erciyes Dağı’nın 2 bin 800 metresinde kamp alanında toplanan dağcı ekibi, gece saatlerinde tırmanışa başladı. Dağcılar sabah saatlerinde Türkiye’nin en yüksek dağlarından biri olan Erciyes Dağı’nın zirvesine ulaştılar. Zirveye ulaşan dağcılar, zirvede Efeler Belediyesi’nin flamasını açma gururunu yaşadılar.

Aydın Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü sporcularından Adem Gümüşsu, Efeler Belediyesi’nin flamasını zirveye gururla taşıdıklarını söyledi. Gümüşsu, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a destek olmak amacıyla ilçenin ve belediyenin flamasını zirveye taşıdıklarını ifade ederek, "Başkanımız yaptığı hizmetleriyle ilçemizi zirveye taşırken, biz de kendisine destek olmak amacıyla belediyemizin flamasını açarak üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık. Her zaman spora ve sporcuya destek olan belediye başkanımız Mesut Özakcan'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha önce belediye flamasının Kars Allahuekber Dağları’nda açıldığını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Aydın Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü sporcularını zirveye tırmanış başarılarından dolayı kutluyorum. Sporcularımıza Kayseri’ye gidebilmeleri için ulaşım desteği sağladık kendileri de belediyemizin flamasını Erciyes Dağı’nın zirvesinde açarak güzel bir jest yapmışlar. Tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Belediyemiz her zaman imkanlar ölçüsünde spora ve sporcuya destek olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.