Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’den Sosyal Hizmetler’e destek

GÜNCEL 23.10.2017 - 17:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1613+ kez okundu.
 

Efeler’den Sosyal Hizmetler’e destek

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik’in, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Ziyarete İl Müdürü Bozçelik’in yanı sıra İl Müdür Yardımcısı Nurdan Kamal‘ın da eşlik ettiği belirtildi. Edinilen bilgiye göre, yapılan ziyarette, Kocagür Mahallesi’nde açılması planlanan Sosyal Dayanışma Merkezi’nin Efeler Belediyesi'ne ait olan arazisi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na verilmesi hususunda fikir birliğine varıldı. İl Müdürü Seyfi Bozçelik, “Yerinde verilen hizmetin her zaman doğru ve hızlı ilerlemesi daha çok kişiye ulaşma konusunda bizlere de yardımcı olacağına inanmaktayız. Bu kapsamda sahada yapacağımız çalışmalar doğrudan Sosyal Dayanışma Merkezi’nde değerlendirilmesi yapılarak hızlı çözümlerle ihtiyaç sahiplerine doğrudan ilgilenme fırsatı yakalamış olacağız” dedi. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan da, “Hizmet kalitesi ve erişilebilirliği için vatandaşa destek ve yerinde hizmet açısından belediye olarak yapabileceklerimizle yanınızdayız” diye belirtti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik’in, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Ziyarete İl Müdürü Bozçelik’in yanı sıra İl Müdür Yardımcısı Nurdan Kamal‘ın da eşlik ettiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, yapılan ziyarette, Kocagür Mahallesi’nde açılması planlanan Sosyal Dayanışma Merkezi’nin Efeler Belediyesi'ne ait olan arazisi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na verilmesi hususunda fikir birliğine varıldı.

İl Müdürü Seyfi Bozçelik, “Yerinde verilen hizmetin her zaman doğru ve hızlı ilerlemesi daha çok kişiye ulaşma konusunda bizlere de yardımcı olacağına inanmaktayız. Bu kapsamda sahada yapacağımız çalışmalar doğrudan Sosyal Dayanışma Merkezi’nde değerlendirilmesi yapılarak hızlı çözümlerle ihtiyaç sahiplerine doğrudan ilgilenme fırsatı yakalamış olacağız” dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan da, “Hizmet kalitesi ve erişilebilirliği için vatandaşa destek ve yerinde hizmet açısından belediye olarak yapabileceklerimizle yanınızdayız” diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.