Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler'den şehitler için lokma hayrı

GÜNCEL 21.02.2018 - 11:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3340+ kez okundu.
 

Efeler'den şehitler için lokma hayrı

Efeler Belediyesi Afrin Şehitleri için lokma hayrı yapıyor.

AYDIN- Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de gerçekleşen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik için, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla Efeler Belediyesince lokma hayrı gerçekleştiriliyor. İlki Zafer Mahallesi Salı Pazarı girişinde düzenlenen lokma hayrında yaklaşık bin beş yüz kişiye lokma dağıtılırken, hayrı ziyaret eden Başkan Özakcan, “Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum. Bundan sonraki süreçte Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, kahraman ordumuzun, hiçbir askerimizin burnu bile kanamadan başarıyla bu harekatın sonuçlanmasını diliyorum” dedi. Salı Pazarı’nda bugün başlayan lokma hayrı, yarın Meşrutiyet Mahallesi Çarşamba Pazarı girişindeki Manolya Parkı ve son olarak Perşembe günü Bey Camii önünde yapılacak.
Efeler Belediyesi Afrin Şehitleri için lokma hayrı yapıyor.

AYDIN- Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de gerçekleşen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik için, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla Efeler Belediyesince lokma hayrı gerçekleştiriliyor.

İlki Zafer Mahallesi Salı Pazarı girişinde düzenlenen lokma hayrında yaklaşık bin beş yüz kişiye lokma dağıtılırken, hayrı ziyaret eden Başkan Özakcan, “Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum. Bundan sonraki süreçte Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, kahraman ordumuzun, hiçbir askerimizin burnu bile kanamadan başarıyla bu harekatın sonuçlanmasını diliyorum” dedi.

Salı Pazarı’nda bugün başlayan lokma hayrı, yarın Meşrutiyet Mahallesi Çarşamba Pazarı girişindeki Manolya Parkı ve son olarak Perşembe günü Bey Camii önünde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.