Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler'den okullara destek

GENEL 18.09.2015 - 18:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3794+ kez okundu.
 

Efeler'den okullara destek

Efeler Belediyesi, önümüzdeki haftalarda başlayacak olan 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı öncesi, okullardaki çalışmalara hız kazandırdı.

Öğrencilerin daha temiz okullarda eğitim görmesi için, eğitim kurumlarından desteğini esirgemeyen Efeler Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce Aydın Lisesi bahçesindeki çöpler temizlenirken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da Dalama Yeniköy Mahallesi’ndeki ilkokulun tehlike yaratan taş duvarı yıkılarak, demir korkuluk montajı yapıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Okullar geleceğimizin şekillendiği yerlerdir. 28 Eylül Pazartesi günü başlayacak 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı öncesi çalışmalarımız sürüyor. Okullarımızın talepleri doğrultusunda onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin daha temiz ve düzenli ortamlarda eğitim görmeleri için belediye olarak üzerimize düşen görev her ne varsa yapmaya hazırız. Yeni dönemde tüm öğretmenlerimize kolaylık, öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.
Efeler Belediyesi, önümüzdeki haftalarda başlayacak olan 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı öncesi, okullardaki çalışmalara hız kazandırdı.

Öğrencilerin daha temiz okullarda eğitim görmesi için, eğitim kurumlarından desteğini esirgemeyen Efeler Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce Aydın Lisesi bahçesindeki çöpler temizlenirken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da Dalama Yeniköy Mahallesi’ndeki ilkokulun tehlike yaratan taş duvarı yıkılarak, demir korkuluk montajı yapıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Okullar geleceğimizin şekillendiği yerlerdir. 28 Eylül Pazartesi günü başlayacak 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı öncesi çalışmalarımız sürüyor. Okullarımızın talepleri doğrultusunda onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin daha temiz ve düzenli ortamlarda eğitim görmeleri için belediye olarak üzerimize düşen görev her ne varsa yapmaya hazırız. Yeni dönemde tüm öğretmenlerimize kolaylık, öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.