Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’den geleneksel iftar

GÜNCEL 19.06.2017 - 16:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3058+ kez okundu.
 

Efeler’den geleneksel iftar

Ramazan Ayı’nda geleneksel hale gelen iftar yemeğinde Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Yerel Basın Mensuplarıyla bir araya geldi.

AYDIN- Yerel yönetimlerin demokrasinin beşiği olduğunu belirten Özakcan, “Meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla demokrasiye beşiklik yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bu çıtayı daha da yükseltmeye hep birlikte devam edeceğiz” dedi. İzmir Bulvarı’ndaki Esra Kır Bahçesi’nde düzenlenen ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeğinde, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan, masaları tek tek gezerek davetlilerle yakından ilgilendi. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan davetlilere, ilahi dinletisi ve semah gösterisi sunuldu. “HİÇ BİRİMİZİN KİŞİSEL BAŞARISI DEĞİL” Davete icabet eden konuklara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Özakcan,“Bu yılla birlikte düzenlediğimiz Ramazan ayı iftar soframızın dördüncüsü ile bir araya geldik. Ramazan soframıza gösterdiğiniz ilgi ve katılımdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Efeler Belediyesi, Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte kuruldu. Sıfırdan oluşturduğumuz Efeler Belediyesi ile belediyenin görev, sorumluluk ve yetki alanı içindeki hizmetlerimizi bugüne kadar eksiksiz yerine getirmeye çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Kamuoyunda çalışmalarımızdan dolayı bir memnuniyet ve güven duygusu var. Halkımızda bu memnuniyeti oluşturan bizlerle birlikte gece-gündüz çalışan meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum Bu başarı, şahsım dahil olmak üzere, hiçbirimizin kişisel başarısı değil. Siz, değerli meclis üyelerimizin başarısı. Siz, çok kıymetli muhtarlarımızın başarısı” ifadelerini kullandı. “ÇITAYI YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEĞİZ” Görev ve sorumluluk alanlarındaki her yere ulaşmaya ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirten Başkan Özakcan, “Efeler ilçemizde çok kıymetli muhtarlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte demokrasiye beşiklik yaptık, yapıyoruz. Bu çıtayı daha da yükseltmeye hep birlikte devam edeceğiz. Yerelde demokrasiyi yaşatmış, geliştirmiş olmamız yetmiyor. Ülkemizde de demokrasiye sahip çıkmak, demokrasiyi geliştirmek ve gelişen demokrasiyle cumhuriyetimizi taçlandırmaya ihtiyacımız var. Bu anlayış, hiçbir siyasi ayrım gözetmeden tüm yurttaşlarımızın ortak paydasıdır. Nice Ramazanlara, ve Ramazan Bayramlarına hep birlik ve sağlık içerisinde ulaşmayı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.
Ramazan Ayı’nda geleneksel hale gelen iftar yemeğinde Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Yerel Basın Mensuplarıyla bir araya geldi.

AYDIN- Yerel yönetimlerin demokrasinin beşiği olduğunu belirten Özakcan, “Meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla demokrasiye beşiklik yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bu çıtayı daha da yükseltmeye hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

İzmir Bulvarı’ndaki Esra Kır Bahçesi’nde düzenlenen ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeğinde, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan, masaları tek tek gezerek davetlilerle yakından ilgilendi. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan davetlilere, ilahi dinletisi ve semah gösterisi sunuldu.

“HİÇ BİRİMİZİN KİŞİSEL BAŞARISI DEĞİL”

Davete icabet eden konuklara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Özakcan,“Bu yılla birlikte düzenlediğimiz Ramazan ayı iftar soframızın dördüncüsü ile bir araya geldik. Ramazan soframıza gösterdiğiniz ilgi ve katılımdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Efeler Belediyesi, Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte kuruldu. Sıfırdan oluşturduğumuz Efeler Belediyesi ile belediyenin görev, sorumluluk ve yetki alanı içindeki hizmetlerimizi bugüne kadar eksiksiz yerine getirmeye çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Kamuoyunda çalışmalarımızdan dolayı bir memnuniyet ve güven duygusu var. Halkımızda bu memnuniyeti oluşturan bizlerle birlikte gece-gündüz çalışan meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum Bu başarı, şahsım dahil olmak üzere, hiçbirimizin kişisel başarısı değil. Siz, değerli meclis üyelerimizin başarısı. Siz, çok kıymetli muhtarlarımızın başarısı” ifadelerini kullandı.

“ÇITAYI YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Görev ve sorumluluk alanlarındaki her yere ulaşmaya ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirten Başkan Özakcan, “Efeler ilçemizde çok kıymetli muhtarlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte demokrasiye beşiklik yaptık, yapıyoruz. Bu çıtayı daha da yükseltmeye hep birlikte devam edeceğiz. Yerelde demokrasiyi yaşatmış, geliştirmiş olmamız yetmiyor. Ülkemizde de demokrasiye sahip çıkmak, demokrasiyi geliştirmek ve gelişen demokrasiyle cumhuriyetimizi taçlandırmaya ihtiyacımız var. Bu anlayış, hiçbir siyasi ayrım gözetmeden tüm yurttaşlarımızın ortak paydasıdır. Nice Ramazanlara, ve Ramazan Bayramlarına hep birlik ve sağlık içerisinde ulaşmayı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.