Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler’den engelliye akülü tekerlekli sandalye

GENEL 07.03.2018 - 10:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3547+ kez okundu.
 

Efeler’den engelliye akülü tekerlekli sandalye

Efeler Belediyesi, Alanlı Mahallesi’nde yaşayan Yakup Yazer’in akülü tekerlekli sandalye talebini yerine getirdi.

AYDIN- Geçirdiği çocuk felci nedeniyle doğuştan yürüme engelli olan 56 yaşındaki Yakup Yazer Alanlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen aracılığıyla akülü tekerlekli sandalye talebini Efeler Belediyesi’ne iletti. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan Yazer, “Allah Efeler Belediye Başkanımızdan razı olsun, tuttuğunu altın etsin. Çocukluğumdan beri engelliyim. Artık mahallemizde tek başıma dışarıya çıkabileceğim. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. Asıl engelin yürekte olduğu vurgusunu yapan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Belediyemiz hizmetlerini planlarken her zaman engelli vatandaşlarımızı da düşündük ve düşünmeye devam ediyoruz. Belediyenin kuruluşundan bugüne kadar Efeler ilçesinde engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya çalıştık. Fiziki engelleri ortadan kaldırarak onların yaşamlarını bir nebze kolaylaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Efeler Belediyesi, Alanlı Mahallesi’nde yaşayan Yakup Yazer’in akülü tekerlekli sandalye talebini yerine getirdi.

AYDIN- Geçirdiği çocuk felci nedeniyle doğuştan yürüme engelli olan 56 yaşındaki Yakup Yazer Alanlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen aracılığıyla akülü tekerlekli sandalye talebini Efeler Belediyesi’ne iletti. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan Yazer, “Allah Efeler Belediye Başkanımızdan razı olsun, tuttuğunu altın etsin. Çocukluğumdan beri engelliyim. Artık mahallemizde tek başıma dışarıya çıkabileceğim. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Asıl engelin yürekte olduğu vurgusunu yapan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Belediyemiz hizmetlerini planlarken her zaman engelli vatandaşlarımızı da düşündük ve düşünmeye devam ediyoruz. Belediyenin kuruluşundan bugüne kadar Efeler ilçesinde engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya çalıştık. Fiziki engelleri ortadan kaldırarak onların yaşamlarını bir nebze kolaylaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.