Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler'den eğitim yuvalarına destek

GÜNCEL 01.10.2018 - 13:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1929+ kez okundu.
 

Efeler'den eğitim yuvalarına destek

Efeler Belediyesi ekipleri 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda da ilçe genelindeki okullara destek vermeye devam ediyor.

AYDIN- Efeler Belediyesi ekipleri yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte okullardaki çalışmalarına start verdi. İmkanlar ölçüsünde eğitim yuvalarına destek olan belediye Yılmazköy ve Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokullarında bir takım iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi. Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu'nun bahçesinde ağaçların etrafına öğrenciler için oturma alanları oluşturulurken, Yılmazköy Ortaokulu'nda da boya ve badana yapıldı. Öğrencilerin daha iyi fiziki koşullarda eğitim almaları için ilçe sınırları içerisindeki okullara desteklerinin süreceğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı Özakcan, tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.
Efeler Belediyesi ekipleri 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda da ilçe genelindeki okullara destek vermeye devam ediyor.

AYDIN- Efeler Belediyesi ekipleri yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte okullardaki çalışmalarına start verdi. İmkanlar ölçüsünde eğitim yuvalarına destek olan belediye Yılmazköy ve Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokullarında bir takım iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu'nun bahçesinde ağaçların etrafına öğrenciler için oturma alanları oluşturulurken, Yılmazköy Ortaokulu'nda da boya ve badana yapıldı. Öğrencilerin daha iyi fiziki koşullarda eğitim almaları için ilçe sınırları içerisindeki okullara desteklerinin süreceğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı Özakcan, tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.