Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler'de yaz dönemi drama kursu sona erdi

SANAT 19.09.2016 - 11:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3487+ kez okundu.
 

Efeler'de yaz dönemi drama kursu sona erdi

Efeler Belediyesi'nin Efeler Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa olarak düzenlediği yaz kursları kapsamında açılan drama kursu sona erdi.

AYDIN- Çocukların yaz tatillerini değerlendirmeleri amacıyla açılan yaz kursları minikler tarafından yoğun ilgi gördü. Resimden gitara, halk oyunlarından ingilizceye kadar pek çok alanda açılan ücretsiz yaz kursları 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi'nin başlaması ile birlikte sona erdi. Yaz kursları kapsamında açılan drama kursu öğrencileri de velilerine yaz dönemi boyunca öğrendiklerini sahneleyerek kursa veda etti. Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi'nde düzenlenen yıl sonu etkinliğine katılan öğrenci velileri çocuklarını izlerken kahkahalara boğuldu. Drama eğitmeni Tuncer Candan, "Drama çalışmalarımızda öncelikli amacımız çocukların öz güven sahibi olmalarıdır. Drama eğitimi alan çocuklar diğer yaşıtlarına göre öz güvenleri fazla oluyor ve topluluk karşısında çok rahat konuşabiliyorlar. Drama eğitimlerimiz sırasında çocuklarımızla oyunlar oynuyoruz. Drama bir yöntemdir. Çocuklarımıza ne vermek istersek, oyun yolu ile bunu onlara veriyoruz. Hafızalarını geliştirmek için bazen ezber çalıştırıyoruz, bazen dikkat çalışmaları yapıyoruz. Onlarla zaman geçirirken çok eğlenceli zaman geçiriyoruz. Çocuklar da hem eğlenip hem de öğreniyorlar" diye konuştu.
Efeler Belediyesi'nin Efeler Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa olarak düzenlediği yaz kursları kapsamında açılan drama kursu sona erdi.

AYDIN- Çocukların yaz tatillerini değerlendirmeleri amacıyla açılan yaz kursları minikler tarafından yoğun ilgi gördü. Resimden gitara, halk oyunlarından ingilizceye kadar pek çok alanda açılan ücretsiz yaz kursları 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi'nin başlaması ile birlikte sona erdi. Yaz kursları kapsamında açılan drama kursu öğrencileri de velilerine yaz dönemi boyunca öğrendiklerini sahneleyerek kursa veda etti. Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi'nde düzenlenen yıl sonu etkinliğine katılan öğrenci velileri çocuklarını izlerken kahkahalara boğuldu.

Drama eğitmeni Tuncer Candan, "Drama çalışmalarımızda öncelikli amacımız çocukların öz güven sahibi olmalarıdır. Drama eğitimi alan çocuklar diğer yaşıtlarına göre öz güvenleri fazla oluyor ve topluluk karşısında çok rahat konuşabiliyorlar. Drama eğitimlerimiz sırasında çocuklarımızla oyunlar oynuyoruz. Drama bir yöntemdir. Çocuklarımıza ne vermek istersek, oyun yolu ile bunu onlara veriyoruz. Hafızalarını geliştirmek için bazen ezber çalıştırıyoruz, bazen dikkat çalışmaları yapıyoruz. Onlarla zaman geçirirken çok eğlenceli zaman geçiriyoruz. Çocuklar da hem eğlenip hem de öğreniyorlar" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.