Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’de yağmursuyu hat yapımı sürüyor

GÜNCEL 26.12.2017 - 17:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2405+ kez okundu.
 

Efeler’de yağmursuyu hat yapımı sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün aşırı yağışlarda meydana gelebilecek su taşkını ve sel riskini ortadan kaldırmak için yağmur suyu hat yapımlarını sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, vatandaşların can mal güvenliğini sağlamak için hız ve titizlikle faaliyetlerini yürüten ekipler, il genelinde güçlü ve sürdürülebilir bir yağmur suyu alt yapısı tesis etmek için çalışmalarını günden güne artırıyor. ASKİ, son olarak Efeler ilçesine bağlı Adnan Menderes Mahallesi’nde yapımı süren yağmur suyu hat yapım çalışmalarının ilk etabı tamamlayarak, ikinci etabına başladı. 830 metre uzunluğunda ikinci etap Tabakhane Çayı’na bağlanarak, yağmur suları buraya deşarj edilecek. 1200 mm’lik büyük çapta boruların kullanıldığı çalışma tamamlandığında uzunca yıllar sorun yaşanmayacak. YAĞMUR SUYU SORUNU YAŞANMAYACAK ASKİ tarafından yapımı süren 1740 metrelik yağmur suyu hat çalışmalarının ilk etabında 940 metre hat yapılarak önemli mesafe kaydedilmişti. Yapımına başlanan 830 metrelik ikinci etap çalışması ile tamamlanacak olan hat ile çalışma yapılan mevkide yağmur suyu sorunu yaşanmasının önüne geçecek. VATANDAŞLARDAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Hat yapımının sürdüğü mevkide çalışmaları takip eden vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün aşırı yağışlarda meydana gelebilecek su taşkını ve sel riskini ortadan kaldırmak için yağmur suyu hat yapımlarını sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, vatandaşların can mal güvenliğini sağlamak için hız ve titizlikle faaliyetlerini yürüten ekipler, il genelinde güçlü ve sürdürülebilir bir yağmur suyu alt yapısı tesis etmek için çalışmalarını günden güne artırıyor. ASKİ, son olarak Efeler ilçesine bağlı Adnan Menderes Mahallesi’nde yapımı süren yağmur suyu hat yapım çalışmalarının ilk etabı tamamlayarak, ikinci etabına başladı. 830 metre uzunluğunda ikinci etap Tabakhane Çayı’na bağlanarak, yağmur suları buraya deşarj edilecek. 1200 mm’lik büyük çapta boruların kullanıldığı çalışma tamamlandığında uzunca yıllar sorun yaşanmayacak.

YAĞMUR SUYU SORUNU YAŞANMAYACAK

ASKİ tarafından yapımı süren 1740 metrelik yağmur suyu hat çalışmalarının ilk etabında 940 metre hat yapılarak önemli mesafe kaydedilmişti. Yapımına başlanan 830 metrelik ikinci etap çalışması ile tamamlanacak olan hat ile çalışma yapılan mevkide yağmur suyu sorunu yaşanmasının önüne geçecek.

VATANDAŞLARDAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Hat yapımının sürdüğü mevkide çalışmaları takip eden vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.