Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler'de Üç Boyutlu Kat-ı Sanatı Sergisi açıldı

SANAT 04.10.2017 - 15:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2408+ kez okundu.
 

Efeler'de Üç Boyutlu Kat-ı Sanatı Sergisi açıldı

Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile eğitim gören kursiyerlerin eserleri görücüye çıktı.

AYDIN- Osmanlı'dan kalma çok önemli bir sanat dalı olan Kat-ı Sanatı sergisi ziyaretçilerden büyük beğeni aldı. Kat-ı Resim Sergisi, Efeler Belediyesi Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışına Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı, kursiyerler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı, "Üç yıldır çeşitli merkezlerde bu kursları açıyoruz. 150 başvurunun olduğu Kat-ı Kursu’nda ise 116 kursiyerimiz katıldı. Şu anda gördüğünüz yaklaşık 76 eser sizlerin beğenisine sunuldu. Bu serginin açılmasında desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özakcan'a teşekkür ediyorum" dedi. “Alt yapılarımızı oluşturduk" Efeler Belediyesi’nin her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduğunu ve güzel sanatların her dalını toplumla buluşturmak için etkinliklere katkı sağladıklarını belirten Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, “Güzel sanatlara olan ilgi bizleri yaşama bağlayan, hayattan daha çok haz almamızı temin eden yaklaşımdır. Bu yönüyle Kat-ı çalışmalarına Halk Eğitim Merkezimizle birlikte Efeler Belediyesi olarak hazırlıklarımızı yaptık, önümüzdeki günlerde bizlere başvuran hemşerilerimizin de bu konudaki çalışma ve kurs almalarının temini için alt yapılarımızı da oluşturduk. Şu ana kadar 150'ye yakın başvuru oldu. Üç boyutlu Kat-ı sanatına giderek artan bir ilgiyle karşılaşıyoruz” dedi ve iyi seyirler dilekleriyle sözlerini tamamladı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar, sergilenen Kat'ı Sanatı eserlerini inceledi.
Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile eğitim gören kursiyerlerin eserleri görücüye çıktı.

AYDIN- Osmanlı'dan kalma çok önemli bir sanat dalı olan Kat-ı Sanatı sergisi ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.

Kat-ı Resim Sergisi, Efeler Belediyesi Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışına Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı, kursiyerler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı, "Üç yıldır çeşitli merkezlerde bu kursları açıyoruz. 150 başvurunun olduğu Kat-ı Kursu’nda ise 116 kursiyerimiz katıldı. Şu anda gördüğünüz yaklaşık 76 eser sizlerin beğenisine sunuldu. Bu serginin açılmasında desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özakcan'a teşekkür ediyorum" dedi.

“Alt yapılarımızı oluşturduk"

Efeler Belediyesi’nin her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduğunu ve güzel sanatların her dalını toplumla buluşturmak için etkinliklere katkı sağladıklarını belirten Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, “Güzel sanatlara olan ilgi bizleri yaşama bağlayan, hayattan daha çok haz almamızı temin eden yaklaşımdır. Bu yönüyle Kat-ı çalışmalarına Halk Eğitim Merkezimizle birlikte Efeler Belediyesi olarak hazırlıklarımızı yaptık, önümüzdeki günlerde bizlere başvuran hemşerilerimizin de bu konudaki çalışma ve kurs almalarının temini için alt yapılarımızı da oluşturduk. Şu ana kadar 150'ye yakın başvuru oldu. Üç boyutlu Kat-ı sanatına giderek artan bir ilgiyle karşılaşıyoruz” dedi ve iyi seyirler dilekleriyle sözlerini tamamladı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar, sergilenen Kat'ı Sanatı eserlerini inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.