Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’de Türk Sanat Müziği ziyafeti

SANAT 13.04.2018 - 17:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4131+ kez okundu.
 

Efeler’de Türk Sanat Müziği ziyafeti

Efeler Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu düzenlediği konser ile Efeler halkının kulaklarının pasını sildi.

AYDIN - Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda düzenlenen konsere Efeler Belediyesi Başkan Vekili Hulusi Şahinci, İyi Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şef Nedim Tarımcıoğlu'nun yönettiği 46 kişiden oluşan koro, birbirinden güzel 21 eser seslendirildi. Türk Sanat Müziği Korosu geceye katılanlara sürpriz yaparak, sözü ve bestesi kendilerine ait olan iki yeni eser seslendirdi. Koro Ud Sanatçısı Mümtaz Faik Güres ve Koro Üyesi Mehmet Yılmaz Özcan’a ait eserler başarı ile seslendirilirken, koronun bu sürprizi vatandaşlar tarafından beğenilerek büyük alkış aldı. Koronun şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, Efeler Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konseri ile keyifli saatler yaşadılar. Konser sonunda Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahinci tarafından Koro Şefi Tarımcıoğlu'na çiçek takdim edildi.
Efeler Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu düzenlediği konser ile Efeler halkının kulaklarının pasını sildi.

AYDIN - Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda düzenlenen konsere Efeler Belediyesi Başkan Vekili Hulusi Şahinci, İyi Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şef Nedim Tarımcıoğlu'nun yönettiği 46 kişiden oluşan koro, birbirinden güzel 21 eser seslendirildi.

Türk Sanat Müziği Korosu geceye katılanlara sürpriz yaparak, sözü ve bestesi kendilerine ait olan iki yeni eser seslendirdi. Koro Ud Sanatçısı Mümtaz Faik Güres ve Koro Üyesi Mehmet Yılmaz Özcan’a ait eserler başarı ile seslendirilirken, koronun bu sürprizi vatandaşlar tarafından beğenilerek büyük alkış aldı.

Koronun şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, Efeler Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konseri ile keyifli saatler yaşadılar. Konser sonunda Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahinci tarafından Koro Şefi Tarımcıoğlu'na çiçek takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.