Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’de sathi asfaltlama başladı

GÜNCEL 28.09.2017 - 17:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4302+ kez okundu.
 

Efeler’de sathi asfaltlama başladı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, ilçe genelinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

AYDIN- Başkan Özakcan, 160 bin metrekare asfalt sathi kaplama çalışması yapılacağını belirtti. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren ekipler ilçe genelinde bozuk yolları onarmanın yanı sıra yeni yollar açarak da ulaşımı kolaylaştırıyor. Bulduğu her fırsatta ekiplerin çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Fen İşleri Müdürlüğü'nün yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Özakcan'a ziyaretinde Başkan Yardımcısı O. Derya Tıkır ve Fen İşleri Müdürü Figen Çakırtaş eşlik etti. "YOL ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLİYOR" Gün geçtikçe genişleyen iş makinesi filosu ile ilçe sınırları içerisinde yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden eksiksiz yararlanması için çalışmalarımızı sürdüyoruz. Vatandaşlarımızdan en çok talep yollarımız için geliyor. Yol ekiplerimiz de gece gündüz demeden sorumluluk alanımız içerisinde bozuk yol bırakmamak için büyük bir gayretle çalışıyorlar. Efeler Belediyesi sınırları içerisinde merkezde kalan ve merkez dışı mahallelere ait yollarda 160 bin metrekare asfalt sathi kaplama işlemlerini zaman içerisinde geçekleştireceğiz. İlçede bozuk yol bırakmayacağız" diye konuştu.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, ilçe genelinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

AYDIN- Başkan Özakcan, 160 bin metrekare asfalt sathi kaplama çalışması yapılacağını belirtti.

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren ekipler ilçe genelinde bozuk yolları onarmanın yanı sıra yeni yollar açarak da ulaşımı kolaylaştırıyor. Bulduğu her fırsatta ekiplerin çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Fen İşleri Müdürlüğü'nün yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Özakcan'a ziyaretinde Başkan Yardımcısı O. Derya Tıkır ve Fen İşleri Müdürü Figen Çakırtaş eşlik etti.

"YOL ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLİYOR"

Gün geçtikçe genişleyen iş makinesi filosu ile ilçe sınırları içerisinde yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden eksiksiz yararlanması için çalışmalarımızı sürdüyoruz. Vatandaşlarımızdan en çok talep yollarımız için geliyor. Yol ekiplerimiz de gece gündüz demeden sorumluluk alanımız içerisinde bozuk yol bırakmamak için büyük bir gayretle çalışıyorlar. Efeler Belediyesi sınırları içerisinde merkezde kalan ve merkez dışı mahallelere ait yollarda 160 bin metrekare asfalt sathi kaplama işlemlerini zaman içerisinde geçekleştireceğiz. İlçede bozuk yol bırakmayacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.