Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’de Sanat Çalıştayı başlıyor

SANAT 06.05.2017 - 10:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2863+ kez okundu.
 

Efeler’de Sanat Çalıştayı başlıyor

Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen ‘2. Uluslararası Sanat Çalıştayı’nın açılış töreni 8 Mayıs Pazartesi günü yapılacak.

AYDIN- Sanatın ve sanatçının her zaman destekçisi olan Efeler Belediyesi geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Uluslararası Sanat Festivali'nin bu yıl ikincisini düzenleyecek. Sanat Danışmanlığını Burak Erim’in yapacak olduğu çalıştayda Elçin Ünal ve Emel Atalay küratör görevini üstlenecek. Resim, baskı ve heykel dalında 6 ayrı ülkeden 9 yabancı 13 ayrı şehirden 24 sanatçı olmak üzere toplam 33 sanatçının katılacağı çalıştayın açılış töreni 8 Mayıs Pazartesi günü saat: 18.00’da Saklı Bahçe Restaurant’ta gerçekleştirilecek. 11 Mayıs Perşembe günü saat: 14.00’da Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’ndeki panel ile devam edecek olan 2. Uluslararası Sanat Çalıştayı 12 Mayıs Cuma günü Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde saat: 18.00’da açılacak olan ve sanatçıların eserlerinden oluşacağı sergi ile son bulacak. Çalıştayın açılış törenine ve sonrasında düzenlenecek olan etkinliklere tüm sanatseverleri davet eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Efeler Belediyesi olarak sanat ve sanatçıya verdiğimiz destek ile bugüne kadar güzel işler başardık. Geçtiğimiz yıl başlattığımız ve geleneksel hale getirmeyi planladığımız Uluslararası Sanat Çalıştayları ile kentimizdeki, ülkemizdeki ve yurtdışından gelen sanatçılarımızı bir araya getiriyoruz. Katılımcı tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyor, tüm sanatseverleri etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.
Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen ‘2. Uluslararası Sanat Çalıştayı’nın açılış töreni 8 Mayıs Pazartesi günü yapılacak.

AYDIN- Sanatın ve sanatçının her zaman destekçisi olan Efeler Belediyesi geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Uluslararası Sanat Festivali'nin bu yıl ikincisini düzenleyecek. Sanat Danışmanlığını Burak Erim’in yapacak olduğu çalıştayda Elçin Ünal ve Emel Atalay küratör görevini üstlenecek. Resim, baskı ve heykel dalında 6 ayrı ülkeden 9 yabancı 13 ayrı şehirden 24 sanatçı olmak üzere toplam 33 sanatçının katılacağı çalıştayın açılış töreni 8 Mayıs Pazartesi günü saat: 18.00’da Saklı Bahçe Restaurant’ta gerçekleştirilecek. 11 Mayıs Perşembe günü saat: 14.00’da Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’ndeki panel ile devam edecek olan 2. Uluslararası Sanat Çalıştayı 12 Mayıs Cuma günü Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde saat: 18.00’da açılacak olan ve sanatçıların eserlerinden oluşacağı sergi ile son bulacak.

Çalıştayın açılış törenine ve sonrasında düzenlenecek olan etkinliklere tüm sanatseverleri davet eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Efeler Belediyesi olarak sanat ve sanatçıya verdiğimiz destek ile bugüne kadar güzel işler başardık. Geçtiğimiz yıl başlattığımız ve geleneksel hale getirmeyi planladığımız Uluslararası Sanat Çalıştayları ile kentimizdeki, ülkemizdeki ve yurtdışından gelen sanatçılarımızı bir araya getiriyoruz. Katılımcı tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyor, tüm sanatseverleri etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.