Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’de pazaryerlerine yeni düzenlemeler yapıldı

GÜNCEL 22.08.2019 - 16:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3820+ kez okundu.
 

Efeler’de pazaryerlerine yeni düzenlemeler yapıldı

Efeler’de yurttaşların yoğun olarak kullandığı pazaryerlerinde yeni bazı düzenlemeler yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Fatih Kapalı Pazaryeri’nde esnafın tezgahlarının sınırları belirlenirken, Ata Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde ise, tartı noktası oluşturuldu. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, halkın güvenli alışveriş yapmasının önemine değinirken, “Pazarlarımız halkımızın vazgeçilmezidir. Bu nedenle pazaryerlerimizdeki standartları artıracağız” dedi. Kısa bir süre önce pazaryeri bulunmayan bazı mahallelerden pazarlara ücretsiz ulaşım imkanı sağladıklarını belirten Başkan Atay, kullanımdaki pazarların rahat bir alışveriş için düzenlendiğini kaydetti. Sınırlar belirlendi Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Başkan Atay’ın talimatıyla Fatih Kapalı Pazaryeri’nde esnafın kullandığı alanları sarı boya ile yeniden belirledi. Numara konulan tezgah alanlarıyla karışıklık yaşanmayacağı kaydedildi. Zabıta Müdürlüğü Ata Mahallesi’ndeki pazaryerinde ise bir tartı noktası oluşturuldu. Olası suiistimallerin önlenmesi amacıyla konulan tartı noktası vatandaşlar tarafından beğenildi.
Efeler’de yurttaşların yoğun olarak kullandığı pazaryerlerinde yeni bazı düzenlemeler yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Fatih Kapalı Pazaryeri’nde esnafın tezgahlarının sınırları belirlenirken, Ata Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde ise, tartı noktası oluşturuldu.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, halkın güvenli alışveriş yapmasının önemine değinirken, “Pazarlarımız halkımızın vazgeçilmezidir. Bu nedenle pazaryerlerimizdeki standartları artıracağız” dedi. Kısa bir süre önce pazaryeri bulunmayan bazı mahallelerden pazarlara ücretsiz ulaşım imkanı sağladıklarını belirten Başkan Atay, kullanımdaki pazarların rahat bir alışveriş için düzenlendiğini kaydetti.

Sınırlar belirlendi

Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Başkan Atay’ın talimatıyla Fatih Kapalı Pazaryeri’nde esnafın kullandığı alanları sarı boya ile yeniden belirledi. Numara konulan tezgah alanlarıyla karışıklık yaşanmayacağı kaydedildi.

Zabıta Müdürlüğü Ata Mahallesi’ndeki pazaryerinde ise bir tartı noktası oluşturuldu. Olası suiistimallerin önlenmesi amacıyla konulan tartı noktası vatandaşlar tarafından beğenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.