Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler'de parklar yenileniyor

GÜNCEL 19.08.2017 - 15:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4055+ kez okundu.
 

Efeler'de parklar yenileniyor

Efeler Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor.

AYDIN- Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Umurlu Mahallesi’nde bulunan Mehmet Yalçın Parkı, Konuklu Mahallesi Parkı ve Efeler Mahallesi’ de ki Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda yenileme çalışmalarını tamamladı. Yenileme çalışmaları kapsamında Umurlu Mahallesi’nde bulunan Mehmet Yalçın Parkı’nın ve Efeler Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Parkı’nın eskiyen parke taşları yenilenirken, yeni fitness aleti montajı yapıldı. Yenileme kapsamındaki üç parkta dekoratif boyama çalışmaları yapılırken, Konuklu Mahallesi Parkı’nda çocuk oyun alanı oluşturuldu ve güreş sahası kenarlarına demir korkuluklar yapıldı. Efeler ilçesini daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Efeler’i daha renkli ve estetik görünüme büründürmeye devam edeceğiz, çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Efeler Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor.

AYDIN- Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Umurlu Mahallesi’nde bulunan Mehmet Yalçın Parkı, Konuklu Mahallesi Parkı ve Efeler Mahallesi’ de ki Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda yenileme çalışmalarını tamamladı. Yenileme çalışmaları kapsamında Umurlu Mahallesi’nde bulunan Mehmet Yalçın Parkı’nın ve Efeler Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Parkı’nın eskiyen parke taşları yenilenirken, yeni fitness aleti montajı yapıldı. Yenileme kapsamındaki üç parkta dekoratif boyama çalışmaları yapılırken, Konuklu Mahallesi Parkı’nda çocuk oyun alanı oluşturuldu ve güreş sahası kenarlarına demir korkuluklar yapıldı.

Efeler ilçesini daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Efeler’i daha renkli ve estetik görünüme büründürmeye devam edeceğiz, çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.