Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’de nikah işlemi yeni adreste

GÜNCEL 13.09.2018 - 16:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3447+ kez okundu.
 

Efeler’de nikah işlemi yeni adreste

Efeler Belediyesi nikah işlemleri yeni adresinde hizmet verecek

AYDIN- Efeler Belediyesi tarafından sürdürülen nikah işlemleri bundan böyle Aydın-Denizli Karayolu üzerindeki ASTİM Kavşağı yanında bulunan ‘Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu’ndan yürütülecek. Efeler’de yeni evlenecek çiftlerin nikah işlemleri için mutlak adresi olan nikah dairesi bundan böyle artık yeni yerinde hizmet verecek. Çeştepe Mahallesi’ndeki Kültür Merkezi ve Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikah işlemleri 14 Eylül Cuma gününden itibaren Aydın-Denizli Karayolu üzerinde bulunan ‘Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu’nda yürütülecek. Resmi açılışının 14 Eylül Cuma günü saat: 16.00’da yapılacak olduğu merkezde bulunan 250 kişilik tiyatro ve konferans salonuna ünlü yazar Muzaffer İzgü’nün adı verildi. İçerisinde çok amaçlı salon, sergi salonu ve 250 kişilik nikah salonunun da merkez ilçedeki sanatseverlerin de uğrak adresi olacak. İlçeye modern mimarinin izlerini taşıyan böylesine güzel bir mekan kazandırmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda hizmet alabilmesi adına böyle bir düzenlemeye gittik. Bundan böyle tüm nikah işlemlerimiz bu merkezimizden yürütülecek. Ayrıca bu merkez birçok tiyatro, sergi ve konferansa da ev sahipliği yapacak” ifadelerini kullanarak vatandaşları açılışa davet etti.
Efeler Belediyesi nikah işlemleri yeni adresinde hizmet verecek

AYDIN- Efeler Belediyesi tarafından sürdürülen nikah işlemleri bundan böyle Aydın-Denizli Karayolu üzerindeki ASTİM Kavşağı yanında bulunan ‘Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu’ndan yürütülecek.

Efeler’de yeni evlenecek çiftlerin nikah işlemleri için mutlak adresi olan nikah dairesi bundan böyle artık yeni yerinde hizmet verecek. Çeştepe Mahallesi’ndeki Kültür Merkezi ve Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikah işlemleri 14 Eylül Cuma gününden itibaren Aydın-Denizli Karayolu üzerinde bulunan ‘Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu’nda yürütülecek. Resmi açılışının 14 Eylül Cuma günü saat: 16.00’da yapılacak olduğu merkezde bulunan 250 kişilik tiyatro ve konferans salonuna ünlü yazar Muzaffer İzgü’nün adı verildi. İçerisinde çok amaçlı salon, sergi salonu ve 250 kişilik nikah salonunun da merkez ilçedeki sanatseverlerin de uğrak adresi olacak.

İlçeye modern mimarinin izlerini taşıyan böylesine güzel bir mekan kazandırmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda hizmet alabilmesi adına böyle bir düzenlemeye gittik. Bundan böyle tüm nikah işlemlerimiz bu merkezimizden yürütülecek. Ayrıca bu merkez birçok tiyatro, sergi ve konferansa da ev sahipliği yapacak” ifadelerini kullanarak vatandaşları açılışa davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.