Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’de haşerelerle mücadele konuşuldu

GENEL 30.10.2018 - 14:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2845+ kez okundu.
 

Efeler’de haşerelerle mücadele konuşuldu

Efeler Belediyesi, Almanya ve İspanya’dan gelen uzmanların da katkılarıyla ‘Dünyada Haşerelerle Mücadele’ konulu seminer düzenledi.

AYDIN- Efeler Belediyesi ve Envirotek Firması işbirliği ile düzenlenen seminer Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. Efeler Belediyesi Başkan Vekili Halis Günday, Başkan yardımcıları, daire müdürleri, belediye personeli, muhtarlar ve ilçe belediyelerden davetlilerin katıldığı seminerde insan sağlığı için risk yaratan sivrisinekler, hamamböcekleri, kemirgenler ile taşınan hastalıklar ve bu zararlılarla mücadele konularında bilgiler verildi. Seminerin açılış konuşmasını yapan Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Gülhiz Gürbüz Bideci, “Hastalık taşıyan canlılara karşı yapılan fiziki mücadele kadar kültürel mücadelenin de bir önemi bulunmaktadır. Her yıl hazırladığımız binlerce afiş ve broşürlerimizi vatandaşlarımızla buluşturduk. Mücadelemize katılımın önemini ve neler yapabileceklerini anlattık ve anlatmaya da devam edeceğiz. Bu görev Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda bulunmaktayken ilimizde ilçe belediyelerine verilmiştir. Bu sebeple ilçelerimiz kendi imkanları ile kullandıkları ürün ve çalışmalarla sınırlı kalmıştır” diye konuşarak, yurtdışından gelen yetkililere katılımları için teşekkür etti.
Efeler Belediyesi, Almanya ve İspanya’dan gelen uzmanların da katkılarıyla ‘Dünyada Haşerelerle Mücadele’ konulu seminer düzenledi.

AYDIN- Efeler Belediyesi ve Envirotek Firması işbirliği ile düzenlenen seminer Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. Efeler Belediyesi Başkan Vekili Halis Günday, Başkan yardımcıları, daire müdürleri, belediye personeli, muhtarlar ve ilçe belediyelerden davetlilerin katıldığı seminerde insan sağlığı için risk yaratan sivrisinekler, hamamböcekleri, kemirgenler ile taşınan hastalıklar ve bu zararlılarla mücadele konularında bilgiler verildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Gülhiz Gürbüz Bideci, “Hastalık taşıyan canlılara karşı yapılan fiziki mücadele kadar kültürel mücadelenin de bir önemi bulunmaktadır. Her yıl hazırladığımız binlerce afiş ve broşürlerimizi vatandaşlarımızla buluşturduk. Mücadelemize katılımın önemini ve neler yapabileceklerini anlattık ve anlatmaya da devam edeceğiz. Bu görev Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda bulunmaktayken ilimizde ilçe belediyelerine verilmiştir. Bu sebeple ilçelerimiz kendi imkanları ile kullandıkları ürün ve çalışmalarla sınırlı kalmıştır” diye konuşarak, yurtdışından gelen yetkililere katılımları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.