Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’de emekli öğretmenler buluşuyor

GÜNCEL 20.11.2018 - 15:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1734+ kez okundu.
 

Efeler’de emekli öğretmenler buluşuyor

Efeler Belediyesi’nin, Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenlerle bir araya geleceği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek programda, Efeler’de ikamet eden ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yapmış emekli öğretmenler katılacak. 23 Kasım Cuma Efeler Manolya Park’da saat 14.30 da bir araya gelecek emekli öğretmenler, meslektaşları ile geçmiş günleri yad ederken, birbirleriyle de hasret giderecekler. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Yaşamlarını ülkemizi aydınlatmak için harcayan öğretmenlerimizle bir araya gelmek büyük bir mutluluk olacak. En zor şartlarda bile ülkemizin her köşesinde geleceğimiz olan çocuklarımızı aydınlatan, eğitim ve öğretmeyi en büyük ideal olarak gören, fedakarca mesleklerini icra eden tüm öğretmenlerimizin gününü şimdiden kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.
Efeler Belediyesi’nin, Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenlerle bir araya geleceği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek programda, Efeler’de ikamet eden ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yapmış emekli öğretmenler katılacak.

23 Kasım Cuma Efeler Manolya Park’da saat 14.30 da bir araya gelecek emekli öğretmenler, meslektaşları ile geçmiş günleri yad ederken, birbirleriyle de hasret giderecekler. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Yaşamlarını ülkemizi aydınlatmak için harcayan öğretmenlerimizle bir araya gelmek büyük bir mutluluk olacak. En zor şartlarda bile ülkemizin her köşesinde geleceğimiz olan çocuklarımızı aydınlatan, eğitim ve öğretmeyi en büyük ideal olarak gören, fedakarca mesleklerini icra eden tüm öğretmenlerimizin gününü şimdiden kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.