Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler’de borçlar yapılandırılıyor

GÜNCEL 12.06.2018 - 17:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3663+ kez okundu.
 

Efeler’de borçlar yapılandırılıyor

7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında, Efeler Belediyesi’ne olan tüm borçların yapılandırıldığı bildirildi.

AYDIN- Efeler Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında, idari para cezaları hariç tüm borçlar yapılandırılabilecek. Efeler Belediyesi’nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "31 Mart 2018 ve öncesine ait alacaklar, peşin, 6, 9, 12 veya 18 eşit taksitle ödenebilecektir. Kanun kapsamındaki yapılandırmalarda ilk iki taksitin zamanında ve eksiksiz yatırılması zorunlu olup, zamanında yatırılmayan veya eksik yatırılan yapılandırılmalar ilgili kanun gereği bozulacaktır. Vatandaşlarımızın zor durumda kalmamaları adına yapılandırma için son tarih olan 31 Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar belediyemize başvurmaları gerekmektedir."
7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında, Efeler Belediyesi’ne olan tüm borçların yapılandırıldığı bildirildi.

AYDIN- Efeler Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında, idari para cezaları hariç tüm borçlar yapılandırılabilecek.

Efeler Belediyesi’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"31 Mart 2018 ve öncesine ait alacaklar, peşin, 6, 9, 12 veya 18 eşit taksitle ödenebilecektir. Kanun kapsamındaki yapılandırmalarda ilk iki taksitin zamanında ve eksiksiz yatırılması zorunlu olup, zamanında yatırılmayan veya eksik yatırılan yapılandırılmalar ilgili kanun gereği bozulacaktır. Vatandaşlarımızın zor durumda kalmamaları adına yapılandırma için son tarih olan 31 Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar belediyemize başvurmaları gerekmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.