Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’de bin 450 ton kömür yardımı

EKONOMİ 08.12.2015 - 14:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1970+ kez okundu.
 

Efeler’de bin 450 ton kömür yardımı

Aydın Efeler İlçesi SYDV ihtiyaç sahibi vatandaşlara kömür dağıtımına başladı

Efeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ihtiyaç sahibi vatandaşların kışlık kömürünü dağıtmaya başladı. Efeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan liste çerçevesinde ilçe merkezinde ihtiyaç sahibi 2416 aileye toplam 1450 ton kömür yardımı yapılıyor. Efeler SYDV tarafından yapılan açıklamada, İlçe merkezi ve mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımının başlandığı ve kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. Efeler SYDV İlçe Müdürü Muzaffer Arslan; "Vakfımıza müracaatlarda bulunan ailelerimizden yardıma muhtaç olan ailelere kömür yardımlarımız sürüyor. Tespit edilen yardıma muhtaç ailelerin yakacak ihtiyacını karşılamak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından temin edilen 1450 ton kömürün dağıtımını yapmaya başladık. Vakıf görevlilerinin nezaretinde kömür dağıtımı yapılıyor. Kömür dağıtım işlemleri kısa sürede tamamlanacaktır" dedi.
Aydın Efeler İlçesi SYDV ihtiyaç sahibi vatandaşlara kömür dağıtımına başladı

Efeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ihtiyaç sahibi vatandaşların kışlık kömürünü dağıtmaya başladı.

Efeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan liste çerçevesinde ilçe merkezinde ihtiyaç sahibi 2416 aileye toplam 1450 ton kömür yardımı yapılıyor.

Efeler SYDV tarafından yapılan açıklamada, İlçe merkezi ve mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımının başlandığı ve kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. Efeler SYDV İlçe Müdürü Muzaffer Arslan; "Vakfımıza müracaatlarda bulunan ailelerimizden yardıma muhtaç olan ailelere kömür yardımlarımız sürüyor. Tespit edilen yardıma muhtaç ailelerin yakacak ihtiyacını karşılamak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından temin edilen 1450 ton kömürün dağıtımını yapmaya başladık. Vakıf görevlilerinin nezaretinde kömür dağıtımı yapılıyor. Kömür dağıtım işlemleri kısa sürede tamamlanacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.