Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’de ağaç budama zamanı

GÜNCEL 26.01.2018 - 20:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4364+ kez okundu.
 

Efeler’de ağaç budama zamanı

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde, okul, cami ve resmi kurumlarda mevsimlik budama çalışmaları yapılıyor.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,”Budama çalışmalarımız büyük bir özenle yürütülüyor” dedi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde başlatılan budama çalışmaları özellikle olası kazaların önüne geçmek için tehlike arz eden ağaçlarda budama çalışması gerçekleştiriliyor. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan yaptığı açıklamada, ”Parklarımızda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının ardından ilçe genelinde ağaçların bahara daha sağlıklı olması için budama çalışmasına başladık. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe merkezimizde, mahallelerimizde, okul, cami ve resmi kurumlarda budama çalışmaları yürütüyor. Yapılan asıl önemli çalışma ağaçların yere sarkan dallarının temizlenmesi, kuruyan ve tehlike arz eden ağaçlar nedeniyle ortaya çıkacak kötü sonuçları engellemektir. Bu nedenle budama çalışmalarımız büyük bir özenle yürütülmektedir” ifadelerini kullandı.
Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde, okul, cami ve resmi kurumlarda mevsimlik budama çalışmaları yapılıyor.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,”Budama çalışmalarımız büyük bir özenle yürütülüyor” dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde başlatılan budama çalışmaları özellikle olası kazaların önüne geçmek için tehlike arz eden ağaçlarda budama çalışması gerçekleştiriliyor.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan yaptığı açıklamada, ”Parklarımızda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının ardından ilçe genelinde ağaçların bahara daha sağlıklı olması için budama çalışmasına başladık. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe merkezimizde, mahallelerimizde, okul, cami ve resmi kurumlarda budama çalışmaları yürütüyor. Yapılan asıl önemli çalışma ağaçların yere sarkan dallarının temizlenmesi, kuruyan ve tehlike arz eden ağaçlar nedeniyle ortaya çıkacak kötü sonuçları engellemektir. Bu nedenle budama çalışmalarımız büyük bir özenle yürütülmektedir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.