Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler’de Açık Hava Sinema Günleri başladı

GENEL 08.08.2018 - 19:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4079+ kez okundu.
 

Efeler’de Açık Hava Sinema Günleri başladı

Efeler Belediyesi’nin düzenlediği çeşitli etkinliklerle Efeler halkının keyifli bir yaz yaşamasını hedeflediği ve bu kapsamda düzenlenen 'Açık Hava Sinema Günleri'nin, vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamada, “Efeler Belediyesi, kültürümüzde nostaljik bir yere sahip olan 'Açık Hava Sinema Günleri'ni yeniden canlandırıyor. Geçtiğimiz yıllarda başlatılan ve vatandaşların beğenisini kazanan sinema günleri bu yılda tüm hızıyla devam ediyor. Aydınlı Kerem Sarı'nın yazıp yönettiği ve Aydın'da çekilen 'Süper İncir' filmi 14 günde 23 mahallede seyirci ile buluşacak” denildi. Açıklamaya göre, etkinliğin ilk gününde Yukarı Kayacık ve Mesutlu'da gösterimi yapılan film için vatandaşlar erken saatlerden itibaren alanı doldurdu. Gösterim öncesi vatandaşlara ücretsiz olarak patlamış mısır ve gazoz ikramının yapılırken, vatandaşlar günün yorgunluğunu filmle attı. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, vatandaşları her gün iki mahalle olmak üzere gösterimin yapılacağı ve 19 Ağustos Pazar günü Çeştepe Mahallesi'ndeki son gösterim ile son bulacak Açık Hava Sinema Günleri'ne davet etti.
Efeler Belediyesi’nin düzenlediği çeşitli etkinliklerle Efeler halkının keyifli bir yaz yaşamasını hedeflediği ve bu kapsamda düzenlenen 'Açık Hava Sinema Günleri'nin, vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamada, “Efeler Belediyesi, kültürümüzde nostaljik bir yere sahip olan 'Açık Hava Sinema Günleri'ni yeniden canlandırıyor. Geçtiğimiz yıllarda başlatılan ve vatandaşların beğenisini kazanan sinema günleri bu yılda tüm hızıyla devam ediyor. Aydınlı Kerem Sarı'nın yazıp yönettiği ve Aydın'da çekilen 'Süper İncir' filmi 14 günde 23 mahallede seyirci ile buluşacak” denildi.

Açıklamaya göre, etkinliğin ilk gününde Yukarı Kayacık ve Mesutlu'da gösterimi yapılan film için vatandaşlar erken saatlerden itibaren alanı doldurdu. Gösterim öncesi vatandaşlara ücretsiz olarak patlamış mısır ve gazoz ikramının yapılırken, vatandaşlar günün yorgunluğunu filmle attı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, vatandaşları her gün iki mahalle olmak üzere gösterimin yapılacağı ve 19 Ağustos Pazar günü Çeştepe Mahallesi'ndeki son gösterim ile son bulacak Açık Hava Sinema Günleri'ne davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.