Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘Efeler ve Efelik’ şiir yarışması için son gün 25 Ağustos

SANAT 23.08.2017 - 14:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2752+ kez okundu.
 

‘Efeler ve Efelik’ şiir yarışması için son gün 25 Ağustos

Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen “Efeler ve Efelik” konulu şiir yarışması için müracaatların 25 Ağustos 2017 tarihinde sona ereceği bildirildi.

AYDIN- Aydın Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Şükrü Öksüz, Efeler Belediyesi koordinasyonunda Aydın Şairler ve Yazarlar Derneği ile ortaklaşa düzenlenen “Efeler ve Efelik” şiir yarışmasında son başvuru tarihinin 25 Ağustos 2017 Cuma günü olduğunu belirtti. Öksüz, 18 yaşını tamamlamış olan her şair ve yazarların "Efeler ve Efelik" konulu şiirini Efeler Belediyesi Kültür ve Sanat İşler Müdürlüğü veya Aydın Şairler ve Yazarlar Derneğine baş vuru yapması gerektiğini belirterek, "Aydın’ın kurtuluş yıl dönümü olan 07 Eylül 2017 tarihinde düzenlenecek ödül töreninde yarışmayı kazanan birinciye 2 adet cumhuriyet altını ve plaket verilirken, ikinciye 1 adet cumhuriyet altını ve plaket, üçüncüye ise 1 adet yarım altın ve plaket verileceği ve mansiyon ödülleri ise 1,2 ve 3’üncüye 1 er adet çeyrek altın ve plaket verilecek" dedi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen “Efeler ve Efelik” konulu şiir yarışması için müracaatların 25 Ağustos 2017 tarihinde sona ereceği bildirildi.

AYDIN- Aydın Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Şükrü Öksüz, Efeler Belediyesi koordinasyonunda Aydın Şairler ve Yazarlar Derneği ile ortaklaşa düzenlenen “Efeler ve Efelik” şiir yarışmasında son başvuru tarihinin 25 Ağustos 2017 Cuma günü olduğunu belirtti.

Öksüz, 18 yaşını tamamlamış olan her şair ve yazarların "Efeler ve Efelik" konulu şiirini Efeler Belediyesi Kültür ve Sanat İşler Müdürlüğü veya Aydın Şairler ve Yazarlar Derneğine baş vuru yapması gerektiğini belirterek, "Aydın’ın kurtuluş yıl dönümü olan 07 Eylül 2017 tarihinde düzenlenecek ödül töreninde yarışmayı kazanan birinciye 2 adet cumhuriyet altını ve plaket verilirken, ikinciye 1 adet cumhuriyet altını ve plaket, üçüncüye ise 1 adet yarım altın ve plaket verileceği ve mansiyon ödülleri ise 1,2 ve 3’üncüye 1 er adet çeyrek altın ve plaket verilecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.