Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Sosyal Yardımlaşma Yardımlarına Devam Ediyor

EKONOMİ 18.01.2016 - 18:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3064+ kez okundu.
 

Efeler Sosyal Yardımlaşma Yardımlarına Devam Ediyor

Efeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne başvuruda bulunan Engelli Vatandaşa Donanımlı Tekerlekli Sandalye alınarak teslim edildi.

Efeler İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü Pınardere Köyü”nde bulunan Bedensel Engelli Emrah Genç”in ailesi tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne müracaat edilmesi neticesinde, yapılan araştırma sonucunda durumu uygun görülen Emrah Genç’e tekerlekli sandalyesi Vakıf yetkilileri tarafından teslim edildi. Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Efeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçe Müdürü Muzaffer Arslan, Sosyal yardımlardan yararlanma hakkına sahip kimselere yakacak, nakdi yardımlar, özür gruplarına göre tespit edilen tıbbi yardımlar vakfımız tarafından yapılmaktadır. Bu çerçevede de vakfımıza müracaat eden Emrah Genç isimli vatandaşımıza özrüne göre tespit edilen tekerlekli sandalye alımı yapılarak teslim edilmiştir. Arslan son olarak Efeler Sosyal Yardımlaşma Vakfı bundan sonrada ilçemizde bulunan fakir-muhtaç ailelere yardım etmeye devam edecektir’’dedi. 
Efeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne başvuruda bulunan Engelli Vatandaşa Donanımlı Tekerlekli Sandalye alınarak teslim edildi.

Efeler İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü Pınardere Köyü”nde bulunan Bedensel Engelli Emrah Genç”in ailesi tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne müracaat edilmesi neticesinde, yapılan araştırma sonucunda durumu uygun görülen Emrah Genç’e tekerlekli sandalyesi Vakıf yetkilileri tarafından teslim edildi.

Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Efeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçe Müdürü Muzaffer Arslan, Sosyal yardımlardan yararlanma hakkına sahip kimselere yakacak, nakdi yardımlar, özür gruplarına göre tespit edilen tıbbi yardımlar vakfımız tarafından yapılmaktadır. Bu çerçevede de vakfımıza müracaat eden Emrah Genç isimli vatandaşımıza özrüne göre tespit edilen tekerlekli sandalye alımı yapılarak teslim edilmiştir.

Arslan son olarak Efeler Sosyal Yardımlaşma Vakfı bundan sonrada ilçemizde bulunan fakir-muhtaç

ailelere yardım etmeye devam edecektir’’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.