Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler şehitler için duygu yüklü klip

GÜNCEL 15.12.2016 - 15:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2283+ kez okundu.
 

Efeler şehitler için duygu yüklü klip

Efeler Belediyesi, İstanbul Beşiktaş'taki bombalı terör saldırının ardından şehit olan polis memurları, siviller ve bugüne kadar şehit olan tüm güvenlik güçleri için duygusal bir klip hazırladı.

AYDIN- Efeler Belediyesi ve Aydın İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan klipte polis memurları ve ilçe halkı yer alıyor. Klipte seslendirilen şiir izleyenlere duygusal anlar yaşatırken, klip sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Günün en çok izlenen ve paylaşılan görüntüleri arasında giren klip vatandaşlardan takdir toplarken, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Bu tür hain saldırılar bizleri asla yıldıramayacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde ulusça tüm bunların üstesinden geleceğiz. Terörü lanetleyerek bu güne kadar haince yapılan terör saldırılarında şehit olan tüm güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek, bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.
Efeler Belediyesi, İstanbul Beşiktaş'taki bombalı terör saldırının ardından şehit olan polis memurları, siviller ve bugüne kadar şehit olan tüm güvenlik güçleri için duygusal bir klip hazırladı.

AYDIN- Efeler Belediyesi ve Aydın İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan klipte polis memurları ve ilçe halkı yer alıyor. Klipte seslendirilen şiir izleyenlere duygusal anlar yaşatırken, klip sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Günün en çok izlenen ve paylaşılan görüntüleri arasında giren klip vatandaşlardan takdir toplarken, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Bu tür hain saldırılar bizleri asla yıldıramayacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde ulusça tüm bunların üstesinden geleceğiz. Terörü lanetleyerek bu güne kadar haince yapılan terör saldırılarında şehit olan tüm güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek, bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.