Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler, şantiyeleriyle güçleniyor

GÜNCEL 18.01.2017 - 11:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2818+ kez okundu.
 

Efeler, şantiyeleriyle güçleniyor

Efeler Belediyesi, Tepecik Mahallesi’nde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Makine Bakım, Onarım ve İkmal Birim Amirliği’nde yapılan yeni düzenlemeler ile vatandaşlara daha iyi hizmet verecek.

AYDIN- Kurulduğu günden bu yana vatandaşlara eksiksiz hizmet vermek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Efeler Belediyesi, ilçede bozuk ve yapılmayan yol bırakmamakta kararlı olduğunu açıkladı. Aldığı iş makineleri ile mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan belediye, şimdi de şantiyesini güçlendirdiğini ifade etti. Konuyla ilgili açıklamada, “İçerisinde yeniden düzenlenen marangozhanelerin, demir atölyelerinin, boya işlemlerinin yapılacağı atölyelerin de bulunacağı Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Makine Bakım, Onarım ve İkmal Birim Amirliğİ’nde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.” Şantiye genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, yetkililerden bilgi aldığı dile getirilen açıklamada, önümüzdeki aylarda çalışmaların tamamlanmasının planlandığını söyleyen Başkan Özakcan’ın şunları söylediği kaydedildi: “Efeler’in dört bir köşesinde belediye hizmetlerimizi sorunsuz sürdürüyoruz. Makama geldiğimizde yol yapacak bir kazma, bir küreğimiz dahi yokken şimdi onlarca iş makinesi ile yollardayız. Bu bizim için gurur verici bir durum. Bu güne kadar vatandaşa hizmet odaklı çalıştık ve şantiyemize zaman ayıramamıştık. Burada başlatılan çalışmalar ile personelimizin rahatça çalışabileceği kapalı mekanlar oluşturarak her işi birbirinden ayırıyoruz. İş makinelerimiz için özel park alanımız, marangozhaneler, demir atölyeleri, boya işlerinin yapılacağı atölyeler ve daha bir çok alanlar oluşturarak halkımıza daha kaliteli hizmet için çalışmalarımızı devam edeceğiz.”
Efeler Belediyesi, Tepecik Mahallesi’nde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Makine Bakım, Onarım ve İkmal Birim Amirliği’nde yapılan yeni düzenlemeler ile vatandaşlara daha iyi hizmet verecek.

AYDIN- Kurulduğu günden bu yana vatandaşlara eksiksiz hizmet vermek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Efeler Belediyesi, ilçede bozuk ve yapılmayan yol bırakmamakta kararlı olduğunu açıkladı. Aldığı iş makineleri ile mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan belediye, şimdi de şantiyesini güçlendirdiğini ifade etti. Konuyla ilgili açıklamada, “İçerisinde yeniden düzenlenen marangozhanelerin, demir atölyelerinin, boya işlemlerinin yapılacağı atölyelerin de bulunacağı Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Makine Bakım, Onarım ve İkmal Birim Amirliğİ’nde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.”

Şantiye genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, yetkililerden bilgi aldığı dile getirilen açıklamada, önümüzdeki aylarda çalışmaların tamamlanmasının planlandığını söyleyen Başkan Özakcan’ın şunları söylediği kaydedildi:

“Efeler’in dört bir köşesinde belediye hizmetlerimizi sorunsuz sürdürüyoruz. Makama geldiğimizde yol yapacak bir kazma, bir küreğimiz dahi yokken şimdi onlarca iş makinesi ile yollardayız. Bu bizim için gurur verici bir durum. Bu güne kadar vatandaşa hizmet odaklı çalıştık ve şantiyemize zaman ayıramamıştık. Burada başlatılan çalışmalar ile personelimizin rahatça çalışabileceği kapalı mekanlar oluşturarak her işi birbirinden ayırıyoruz. İş makinelerimiz için özel park alanımız, marangozhaneler, demir atölyeleri, boya işlerinin yapılacağı atölyeler ve daha bir çok alanlar oluşturarak halkımıza daha kaliteli hizmet için çalışmalarımızı devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.