Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler, Orta Kayacık halkının isteğini yerine getirdi

GÜNCEL 11.08.2017 - 13:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3505+ kez okundu.
 

Efeler, Orta Kayacık halkının isteğini yerine getirdi

Efeler Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşın istek ve şikayetleri doğrultusunda çalışmalarına şekil veriyor. Orta Kayacık Mahallesi halkının isteği üzerine düğün salonuna ek bina yapıldı.

AYDIN- Orta Kayacık Mahallesi halkının talebi üzerine düğün salonunun yanına çeşitli organizasyonlar için yemek pişirme ve bulaşıkhane olarak kullanılmak üzere ek bina inşa edildi. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Ekibi tarafından oluşturulan ek bina sayesinde yemekler daha hijyenik ortamlarda hazırlanacak. Vatandaşlardan gelen talepleri imkanlar ölçüsünde yerine getirerek ilçedeki memnuniyeti arttırdıklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Orta Kayacık Mahallesi halkımızın, düğün ve sünnet gibi cemiyetlerde yemek yapmak ve bulaşıkları yıkamak için bir talepleri oldu. Bunun üzerine ekiplerimiz hemen harekete geçerek vatandaşlarımızın talepleri kısa sürede yerine getirildi. Artık daha derli toplu ve daha hijyenik ortamda yemekler yapılacak, bulaşıklar yıkanacak. Halkımıza hizmet ederek yüzlerinin güldüğünü görmek bizi mutlu ediyor” dedi. Orta Kayacık Mahallesi halkı da Başkan Özakcan’a isteklerini yerine getirdiklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Efeler Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşın istek ve şikayetleri doğrultusunda çalışmalarına şekil veriyor. Orta Kayacık Mahallesi halkının isteği üzerine düğün salonuna ek bina yapıldı.

AYDIN- Orta Kayacık Mahallesi halkının talebi üzerine düğün salonunun yanına çeşitli organizasyonlar için yemek pişirme ve bulaşıkhane olarak kullanılmak üzere ek bina inşa edildi. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Ekibi tarafından oluşturulan ek bina sayesinde yemekler daha hijyenik ortamlarda hazırlanacak.

Vatandaşlardan gelen talepleri imkanlar ölçüsünde yerine getirerek ilçedeki memnuniyeti arttırdıklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Orta Kayacık Mahallesi halkımızın, düğün ve sünnet gibi cemiyetlerde yemek yapmak ve bulaşıkları yıkamak için bir talepleri oldu. Bunun üzerine ekiplerimiz hemen harekete geçerek vatandaşlarımızın talepleri kısa sürede yerine getirildi. Artık daha derli toplu ve daha hijyenik ortamda yemekler yapılacak, bulaşıklar yıkanacak. Halkımıza hizmet ederek yüzlerinin güldüğünü görmek bizi mutlu ediyor” dedi.

Orta Kayacık Mahallesi halkı da Başkan Özakcan’a isteklerini yerine getirdiklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.