Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler kurtuluş etkinlikleri başladı

03.09.2019 - 18:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2820+ kez okundu.
 

Efeler kurtuluş etkinlikleri başladı

Efeler Belediyesi’nin Aydın’ın Kurtuluşu’nun 97. yılı için düzenlediği ‘Efeler Kurtuluş Etkinlikleri’ bugün başladı.

AYDIN- Konserden sergiye, söyleşiden tiyatroya birçok etkinliği barındıran ‘Efeler Kurtuluş Etkinlikleri’ Üretici Kadınlar Standı ile başlangıç yaptı. Kadın üreticiler, Atatürk Kent Meydanı’na kurulan stantlarda el emeği göz nuru çalışmalarını saat 11:00’de sergilemeye başladılar. Tamamı el işi olan takı, çanta, yatak örtüsü gibi çalışmaların yanı sıra kadınlar, kendi yaptıkları aperatif pasta börek, kış için hazırlanmış salça, turşu gibi ürünlere de alıcı bekliyor. Efeler Kurtuluş Etkinlikleri’nin başlangıcı olan Üretici Kadınlar Standını Efeler Belediye Başkan Vekili Abidin Arslan, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş, Efeler Kent Konseyi Başkanı Gülsevil Ergünoğlu ve Efeler Belediyesi Birim Müdürleri birlikte gezdiler. 3 Eylül Salı günü Sevgi Yolu’nda canlı heykeller ve sokak müzisyenleri ile devam edecek etkinlikler, Milli Aydın Bankası önündeki ‘Kurtuluş Yolunda’ ve Dalama Mahallesi’ndeki ‘Hey Gidinin Efesi’ tiyatro oyunları ile son bulacak. 6 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek etkinliklerin detaylarına Efeler Belediyesi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.
Efeler Belediyesi’nin Aydın’ın Kurtuluşu’nun 97. yılı için düzenlediği ‘Efeler Kurtuluş Etkinlikleri’ bugün başladı.

AYDIN- Konserden sergiye, söyleşiden tiyatroya birçok etkinliği barındıran ‘Efeler Kurtuluş Etkinlikleri’ Üretici Kadınlar Standı ile başlangıç yaptı.

Kadın üreticiler, Atatürk Kent Meydanı’na kurulan stantlarda el emeği göz nuru çalışmalarını saat 11:00’de sergilemeye başladılar. Tamamı el işi olan takı, çanta, yatak örtüsü gibi çalışmaların yanı sıra kadınlar, kendi yaptıkları aperatif pasta börek, kış için hazırlanmış salça, turşu gibi ürünlere de alıcı bekliyor.

Efeler Kurtuluş Etkinlikleri’nin başlangıcı olan Üretici Kadınlar Standını Efeler Belediye Başkan Vekili Abidin Arslan, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş, Efeler Kent Konseyi Başkanı Gülsevil Ergünoğlu ve Efeler Belediyesi Birim Müdürleri birlikte gezdiler.

3 Eylül Salı günü Sevgi Yolu’nda canlı heykeller ve sokak müzisyenleri ile devam edecek etkinlikler, Milli Aydın Bankası önündeki ‘Kurtuluş Yolunda’ ve Dalama Mahallesi’ndeki ‘Hey Gidinin Efesi’ tiyatro oyunları ile son bulacak. 6 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek etkinliklerin detaylarına Efeler Belediyesi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.