Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler korosu mest etti

GÜNCEL 17.11.2017 - 17:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2865+ kez okundu.
 

Efeler korosu mest etti

Efeler Belediyesi Türk Müziği Korosu, Aydın Kültür Merkezi’nde verdiği konser ile geceye katılanları mest etti.

  AYDIN- Efeler Belediyesi tarafından Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu üyelerinden oluşturulan Türk Müziği Korosu konserlerine devam ediyor. Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda Efeler halkı ile buluşan Şef Nedim Tarımcıoğlu yönetimindeki Türk Müziği Korosu’nun konserine, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediyesi Meclis Başkan Vekili Halis Günday, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salonu tıklım tıklım dolduran Efeler halkı, koronun seslendirdiği türkülere gece boyunca eşlik etti. ZEYBEK GÖSTERİSİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI Konserin sonunda Aydın’ın simgelerinden biri olan efeler sahne aldı. Koronun ve koroya eşlik eden vatandaşların hep bir ağızdan seslendirdikleri ‘Çökertme’ türküsü ile zeybek gösterisi yapan Efeler Belediyesi Efe Ekibi, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı ve dakikalarca alkışlandı.
Efeler Belediyesi Türk Müziği Korosu, Aydın Kültür Merkezi’nde verdiği konser ile geceye katılanları mest etti.

 

AYDIN- Efeler Belediyesi tarafından Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu üyelerinden oluşturulan Türk Müziği Korosu konserlerine devam ediyor. Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda Efeler halkı ile buluşan Şef Nedim Tarımcıoğlu yönetimindeki Türk Müziği Korosu’nun konserine, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediyesi Meclis Başkan Vekili Halis Günday, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salonu tıklım tıklım dolduran Efeler halkı, koronun seslendirdiği türkülere gece boyunca eşlik etti.

ZEYBEK GÖSTERİSİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Konserin sonunda Aydın’ın simgelerinden biri olan efeler sahne aldı. Koronun ve koroya eşlik eden vatandaşların hep bir ağızdan seslendirdikleri ‘Çökertme’ türküsü ile zeybek gösterisi yapan Efeler Belediyesi Efe Ekibi, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı ve dakikalarca alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.