Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Kaymakamlığı tarafından online eğitimler

EĞİTİM 13.06.2020 - 10:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3484+ kez okundu.
 

Efeler Kaymakamlığı tarafından online eğitimler

Efeler Kaymakamlığımız bünyesinde Aile Eğitim Programları kapsamında Online Eğitimlerin başladığı bildirildi.

Çin’in Wuhan kentinde başlayıp tüm dünyayı etkisine alan Covid-19 süreci ülkemizi de birçok alanda etkilemiştir. Kaymakamlığımız olarak her alanda aldığımız önlemlere artı olarak aile birliğimizi korumak ve çarpan etkisi ile vatandaşımızın aldığı psiko-sosyal zararı en aza indirgeyebilmek için Aile Eğitimleri ile vatandaşlarımızı bu alanda da destekliyoruz. Pandemi süreci ile sosyal hayatın kısıtlanması ve alınan tedbirlerin öncelikli olarak aile içi iletişiminde olumsuz etkilere yol açtığını aktif sahada yaptığımız çalışmalar ile gözlemledik. Efeler Kaymakamlığı olarak; toplumun en küçük yapı taşı olan ailelerimizin sağlıklı, mutlu ve müreffeh olarak hayatlarını sürdürmelerine katkı sağlamak amacıyla vatandaşlarımıza yönelik eğitimler düzenlemeye başladık. Pandemi sürecinin devam etmesi sebebiyle halkımızın korunması ve bulaş riskini ortadan kaldırmak amacıyla Sosyolog/Aile Eğitimcisi Zeynep Aydoğan Yanar On-line platformlar üzerinden eğitimlere başladı. Eğitimlerimize katılmak isteyen vatandaşlarımızın “https://forms.gle/4BCKUMq9EudxsZ6T9” linkindeki katılım formunu doldurarak talepte bulunmaları üzerine kendileri ile birebir iletişime geçilecek ve eğitim takvimi hazırlanacaktır. Eğitim içeriklerimiz; Aile Yaşam Becerileri                                          Aile Bütçesi ve Kaynak Yönetimi                                          Evlilik ve Aile Hayatı                                          Finansal Okuryazarlık                                          Enerji Tasarrufu                                          Aile ve Alışveriş                                          Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma                                          Bilinçli Medya Kullanımı                                          Aile ve İnternet Alanlarından oluşacaktır. Vatandaşlarımız birden çok eğitime katılım talebinde bulunabileceklerdir.
Efeler Kaymakamlığımız bünyesinde Aile Eğitim Programları kapsamında Online Eğitimlerin başladığı bildirildi.

Çin’in Wuhan kentinde başlayıp tüm dünyayı etkisine alan Covid-19 süreci ülkemizi de birçok alanda etkilemiştir. Kaymakamlığımız olarak her alanda aldığımız önlemlere artı olarak aile birliğimizi korumak ve çarpan etkisi ile vatandaşımızın aldığı psiko-sosyal zararı en aza indirgeyebilmek için Aile Eğitimleri ile vatandaşlarımızı bu alanda da destekliyoruz.

Pandemi süreci ile sosyal hayatın kısıtlanması ve alınan tedbirlerin öncelikli olarak aile içi iletişiminde olumsuz etkilere yol açtığını aktif sahada yaptığımız çalışmalar ile gözlemledik.

Efeler Kaymakamlığı olarak; toplumun en küçük yapı taşı olan ailelerimizin sağlıklı, mutlu ve müreffeh olarak hayatlarını sürdürmelerine katkı sağlamak amacıyla vatandaşlarımıza yönelik eğitimler düzenlemeye başladık.

Pandemi sürecinin devam etmesi sebebiyle halkımızın korunması ve bulaş riskini ortadan kaldırmak amacıyla Sosyolog/Aile Eğitimcisi Zeynep Aydoğan Yanar On-line platformlar üzerinden eğitimlere başladı.

Eğitimlerimize katılmak isteyen vatandaşlarımızın “https://forms.gle/4BCKUMq9EudxsZ6T9” linkindeki katılım formunu doldurarak talepte bulunmaları üzerine kendileri ile birebir iletişime geçilecek ve eğitim takvimi hazırlanacaktır.

Eğitim içeriklerimiz; Aile Yaşam Becerileri

                                         Aile Bütçesi ve Kaynak Yönetimi

                                         Evlilik ve Aile Hayatı

                                         Finansal Okuryazarlık

                                         Enerji Tasarrufu

                                         Aile ve Alışveriş

                                         Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma

                                         Bilinçli Medya Kullanımı

                                         Aile ve İnternet

Alanlarından oluşacaktır. Vatandaşlarımız birden çok eğitime katılım talebinde bulunabileceklerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.