Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Kaymakamı Şahin, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

GÜNCEL 28.10.2019 - 12:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1963+ kez okundu.
 

Efeler Kaymakamı Şahin, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AYDIN  - Aydın Efeler İlçe Kaymakamı Cemal Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlayan Milli Mücadelemizin, Büyük Zaferle noktalanmasını takiben, Büyük Önder Atatürk’ün, ‘Türk Milleti’nin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir’ dediği Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz. Cumhuriyet, işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken yüce milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olmasının başlangıcı olmuştur. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla ve milletimizin büyük fedakârlıklarıyla kurduğu cumhuriyetimizin müdafaası ve muhafazası her şeyden önemlidir. Biz de ülkemizin birlik ve beraberliği için her türlü fedakârlıkta bulunmalı ve Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kahraman Silah Arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Şanlı Gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle yâd ediyor, Şehitlerimizin emaneti olan Şehit Ailelerimizin ve Gazi Ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”
Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AYDIN  - Aydın Efeler İlçe Kaymakamı Cemal Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlayan Milli Mücadelemizin, Büyük Zaferle noktalanmasını takiben, Büyük Önder Atatürk’ün, ‘Türk Milleti’nin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir’ dediği Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz.

Cumhuriyet, işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken yüce milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olmasının başlangıcı olmuştur. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla ve milletimizin büyük fedakârlıklarıyla kurduğu cumhuriyetimizin müdafaası ve muhafazası her şeyden önemlidir. Biz de ülkemizin birlik ve beraberliği için her türlü fedakârlıkta bulunmalı ve Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kahraman Silah Arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Şanlı Gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle yâd ediyor, Şehitlerimizin emaneti olan Şehit Ailelerimizin ve Gazi Ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.