Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler İmar ve Şehircilik Müdürü Toyran'ın acı günü

SAĞLIK 28.03.2018 - 13:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3923+ kez okundu.
 

Efeler İmar ve Şehircilik Müdürü Toyran'ın acı günü

Efeler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Tamer Toyran'ın annesi Firdevs Toyran vefat etti.

AYDIN- Efeler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Tamer Toyran'ın annesi Firdevs Toyran bugün sabaha karşı hayata gözlerini yumdu. Firdevs Toyran'ın vefatı sevenlerini ve Toyran'ın mesai arkadaşlarını üzdü. Anne Toyran'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Efeler ilçesi Işıklı Bulvarı üzerindeki Efeler Camii'nden kaldırılarak Tellidede mezarlığında toprağa verildi.
Efeler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Tamer Toyran'ın annesi Firdevs Toyran vefat etti.

AYDIN- Efeler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Tamer Toyran'ın annesi Firdevs Toyran bugün sabaha karşı hayata gözlerini yumdu. Firdevs Toyran'ın vefatı sevenlerini ve Toyran'ın mesai arkadaşlarını üzdü.

Anne Toyran'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Efeler ilçesi Işıklı Bulvarı üzerindeki Efeler Camii'nden kaldırılarak Tellidede mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.