Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler esnafı Menderes Bulvarı’nda aşure dağıttı

GÜNCEL 10.10.2017 - 17:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2261+ kez okundu.
 

Efeler esnafı Menderes Bulvarı’nda aşure dağıttı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, Adnan Menderes Bulvarı esnafı tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi.

AYDIN- Muharrem ayı nedeniyle Adnan Menderes Bulvarı esnafının organize ettiği aşure hayrına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden esnaf Muhammet Soner Karadağ, Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayratı gerçekleştirdiklerini belirterek, vatandaşlara ikram edilmek üzere bin 500 kişilik aşure hazırlandığını ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi. Karadağ, Efeler esnafı olarak aşure hayratını her Muharrem ayın da bunu her yıl geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti.
Aydın’ın Efeler ilçesinde, Adnan Menderes Bulvarı esnafı tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi.

AYDIN- Muharrem ayı nedeniyle Adnan Menderes Bulvarı esnafının organize ettiği aşure hayrına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden esnaf Muhammet Soner Karadağ, Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayratı gerçekleştirdiklerini belirterek, vatandaşlara ikram edilmek üzere bin 500 kişilik aşure hazırlandığını ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi.

Karadağ, Efeler esnafı olarak aşure hayratını her Muharrem ayın da bunu her yıl geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.