Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’de “Gönül Eli Yaşlı Bakım” projesi başladı.

SAĞLIK 09.06.2020 - 14:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4177+ kez okundu.
 

Efeler’de “Gönül Eli Yaşlı Bakım” projesi başladı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde Efeler Kaymakamlığı tarafından ‘Gönül Eli Yaşlı Bakım’ projesi hayata geçirildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde Efeler Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ‘Gönül Eli Yaşlı Bakım’ projesi ile 65 yaş üstü kimsesiz ve engelli vatandaşların bakım ve temizlik ihtiyaçları karşılanıyor.                Efeler Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “ Kaymakamlığımız ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ile ‘Gönül Eli Yaşlı Bakım’ projemiz kapsamında, projeden faydalanan 65 yaş üstü vatandaşlarımız için gerekli önlemlerimizi aldık. Proje personellerimizin hizmet alan yaşlılarımızın salgına yakalanmaması için gerekli önlemler hakkında nasıl hizmet vereceklerine dair eğitimleri tamamlandı. İlçemizde yaşayan kimsesiz, muhtaç durumda yaşlı ve engelli olup temel ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarımızın bakım ve temizlik ihtiyaçlarını karşılamak amacı tekrar sahadayız” denildi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde Efeler Kaymakamlığı tarafından ‘Gönül Eli Yaşlı Bakım’ projesi hayata geçirildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde Efeler Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ‘Gönül Eli Yaşlı Bakım’ projesi ile 65 yaş üstü kimsesiz ve engelli vatandaşların bakım ve temizlik ihtiyaçları karşılanıyor. 

             

Efeler Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “ Kaymakamlığımız ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ile ‘Gönül Eli Yaşlı Bakım’ projemiz kapsamında, projeden faydalanan 65 yaş üstü vatandaşlarımız için gerekli önlemlerimizi aldık. Proje personellerimizin hizmet alan yaşlılarımızın salgına yakalanmaması için gerekli önlemler hakkında nasıl hizmet vereceklerine dair eğitimleri tamamlandı. İlçemizde yaşayan kimsesiz, muhtaç durumda yaşlı ve engelli olup temel ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarımızın bakım ve temizlik ihtiyaçlarını karşılamak amacı tekrar sahadayız” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.